שלום לכולם...

drtrip

New member
שלום לכולם...

קודם כל אני שמחה מאוד שהפורום הזה נפתח! בהצלחה לכולנו... רציתי להתייעץ, אני נמצאת בשומרי משקל כבר כמעט שנה וירדתי שבעה וחצי קילו, שזה היה נהדר. באיזהשהו שלב התחלתי לעלות וככל שאני עולה, אני אוכלת יותר מהתסכול של העלייה. כשביקשתי מהמרצה תפריט, היא נתנה לי מגוון תפריטים של שומרי משקל. הבעיה שלי היא שאני לא מבשלת, כך שאין לי את הכוחות לבשל דגים למשל או בישולים רציניים, לכן אני מחפשת תפריט קל ונוח. מעבר לכך אני נתקלת ברצון לאכול ורעב שלא היו לפני כן. נראה לי שיצאתי מהמסגרת ואיני יודעת איך בדיוק חוזרים. מה עושים? האם למישהו מכם קרה הדבר??? אשמח לקבל עצות מכם!

היי לך וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

טוב אז ככה קודם כל כולנו (שאני אומרת כולנו אני מדברת על אותם אנשים שסובלים מעודף משקל)נמצאים בבעיה דומה לשלך עושים דייאטה ואז נורא קשה לשמור ומתייאשים מלהכין לעצמינו ארוחות ,כן זה קשה וזה מייאש אבל אין הרבה ברירות. אני הייתי ממליצה לך על דייטאת הלחם של אולגה רז את יכולה לקנות את הספר שלה יש שם תפריטים כייפים שמבוססים על סנביצ'ים וארוחה חמה אחת ביום זו שיטת דייטא נהדרת לאנשים שעובדים ולא תמיד יכולים למצוא את עצמם במטבח מכינים סלט ואוכל מבושל. עד שתקני לך את הספר אני יכולה לתת לך תפריט בסיסי להתחלה שמקווה שיהיה לך טוב איתו ותהני ממנו אז ככה: הדייטה מורכבת מ 8 - 10 פרוסות לחם ביום עם ממרח כלשהו שיכול להיות טונה אבוקדו חומוס גבינה גבינה צהובה 9% קוטג' טחינה פרוסת פסטרמה דלת שומן אבללללללל מאוד חשוב להפיד על המריחה כלומר שהמריחה תהייה דקה בשביל הטעם בלבד אם החלטת לאכול 2 פרוסות לחם יחד אז זה יהיה סנביץ שיורכב לדוגמא ממריחה דקה של חומוס ופרוסת פסטרמה מעבר ל פרוסות לחם המותרות ביום את צריכה לאכול ארוחה חמה אחת ביום אבל את צריכה להחליט אם את אוכלת פחמימות או חלבונים כלומר אם החלטת לאכול חלבונים את יכולה לאכול חזה של עוף במחבת טפלון עם כף שמן זית ותבלינים זה נהדר או עוף בתנור ללא עור או קציצות מאוד חשוב שאם את אוכלת בשר אדום שזה יהיה החלקים הפחות שמנים של הבקר וכמובן בתוספת של ירקות חתוכים ללא הגבלה זו ארוחה מעולה ומשביעה ואם החלטת לאכול פחמימות אז כוס אורז או כוס פתיתים או כוס פסטה או 2 תפוחי אדמה בינוניים וכמובן את הפסטה עם רוטב עגבניות ללא הגבלה וליד זה ירקות חתוכים או סלט מאוד חשוב לאכול פעם אחת ביום את אחת מהאופציות הנ"ל ועכשיו אני נותנת לך דוגמא לתפריט ואת כמובן תעשי מה שנוח לך בוקר 8:00 2 פרוסות לחם קל עם ממרח רצוי לעשות סנביץ ולהוסיף לו ירקות כמו חסה מלפפון עגבניה ככל שהסנביץ יהיה גדול יותר העין תשבע וגם הבטן 11:00 שוב סנביץ משתי פרוסות לחם כמו בבוקר 14:00 ארוחה חמה או שוב סנביץ 17:00 אם אכלת סנביץ ב שעה 14:00 אז עכישו את יוכלה לאכול את הארוחה החמה ואם אכלת ארוחה חמה אז עכשיו שוב סנביץ 20:00 שוב סנביץ עם ממרח ואם את עדיין נורא רעבה את יכולה במשך היום להוסיף לך עוד סנביץ אחד עם ממרח כמה כללים חשובים נכון זה נראה המון אוכל , אבל באחריות זו דייאטה מצויינת שמכילה את כל אבות המזון , זו דייטה מאוזנת שהמטרה שלה היא להרגיש שבע כל הזמן ולצרוך פחות סוכרים חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב להקפיד לאכול כל 3 שעות לא לוותר על ארוחות ולא לדחות ארוחות חשובבבבבבבבבבבבב לא לשתות סוכר בכללללללללללל רק סוכרזית מותר במשך היום גם: פרי אחד קטן וחצי כוס חלב זהו שיהיה לך בהצלחההההההההה המון המון הצלחה ואת מוזמנת להשאיר לי מסר פרטי או פה בפרום על איך מתקדמת לך הדייטה אני אשמח לעזור לשאלות נוספות במגבלות הידע שלי אז ביי ביי הילה

drtrip

New member
שלום לך, ותודה רבה!../images/Emo140.gif

איזה כייף, את יודעת שמה שלי קורה זה שיש לי את כל הספרים בבית בדר"כ אך איני מתחברת לשום ספר. אצלי צריך מוזה שבאה מאנשים ולא מספרים!!! האבסורד הוא שיש לי את הספר הנ"ל אך לא כ"כ התעמקתי בו, עזרת לי הרבה ברשימת התפריט ואכן אתחיל עם זה מחר!!! תודה רבה שוב והפורום הזה מקסים
תודה!

למעלה