שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.

גילה25

New member
שלום לכולם

שלום לכולם
יש לי שני ילדים קטנים. ואני רוצה לחזור לטיפולי פוריות. רציתי לדעת איך מסתדרים עם ילדים קטנים וטיפולים?

קייצית

New member
היי גילה ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שלום לכולם
יש לי שני ילדים קטנים. ואני רוצה לחזור לטיפולי פוריות. רציתי לדעת איך מסתדרים עם ילדים קטנים וטיפולים?
היי גילה ברוכה הבאה

לחזור לטיפולים זה לא קל עם או בלי ילדים. אני חושבת שהיתרון כשיש ילדים זה שיש יותר פורפורציות, קשה יותר לאבד את הראש, וגם לא ניתן הרי יש מי שסומך עלינו. מצד שני קשה לפעמים שאין איך ואיפה לפרוק את המתח. צריך להחליט אם הילדים יודעים מזה (תלוי בגיל שלהם) או שמעלימים זאת מהם, אני אישית בעד לא לשתף אותם. אבל יש כאלה שמעדיפים כן לשתף, כולל בלהיות נוכחים בזמן הזריקות וכו', בטיפול האחרון בני היה מעורב (שלא ביוזמתי) וזה לא היה טוב. ויש את נושא המטלות בבית, שהוא הרבה יותר מורכב כשיש כבר ילדים, וכאן צריך פשוט עזרה מההורים מהבעל, עזרה שכורה אם מתאפשר, ואם אפשר להוריד ציפיות מעצמנו ולהשקיע רק במה שבאמת חשוב. בכל מקרה הרבה הצלחה, שאלות כאלה הן בדיוק תחום ההתמחות של הפורום, אני מקווה שכשתתחילי תרגישי חופשי להכנס לכאן ולשאול כל דבר. קייצית

גילה25

New member
תודה

היי גילה ברוכה הבאה

לחזור לטיפולים זה לא קל עם או בלי ילדים. אני חושבת שהיתרון כשיש ילדים זה שיש יותר פורפורציות, קשה יותר לאבד את הראש, וגם לא ניתן הרי יש מי שסומך עלינו. מצד שני קשה לפעמים שאין איך ואיפה לפרוק את המתח. צריך להחליט אם הילדים יודעים מזה (תלוי בגיל שלהם) או שמעלימים זאת מהם, אני אישית בעד לא לשתף אותם. אבל יש כאלה שמעדיפים כן לשתף, כולל בלהיות נוכחים בזמן הזריקות וכו', בטיפול האחרון בני היה מעורב (שלא ביוזמתי) וזה לא היה טוב. ויש את נושא המטלות בבית, שהוא הרבה יותר מורכב כשיש כבר ילדים, וכאן צריך פשוט עזרה מההורים מהבעל, עזרה שכורה אם מתאפשר, ואם אפשר להוריד ציפיות מעצמנו ולהשקיע רק במה שבאמת חשוב. בכל מקרה הרבה הצלחה, שאלות כאלה הן בדיוק תחום ההתמחות של הפורום, אני מקווה שכשתתחילי תרגישי חופשי להכנס לכאן ולשאול כל דבר. קייצית
תודה

זה יותר קשה וגם יותר קל... ../images/Emo4.gif

שלום לכולם
זה יותר קשה וגם יותר קל...

יותר קשה, כי זה דורש יותר התארגנות ועזרה מהסביבה, כי אי אפשר להתפרק לרסיסים ברגעים הקשים, כי אי אפשר (או מאוד לא רצוי) להניח להורמונים להתעלל במצב הרוח שלנו (דורש המון שליטה עצמית ולא תמיד אפשרי, למען האמת), כי צריך (אם בוחרים כך) להסתיר, להמציא סיפורי כיסוי ותירוצים. יותר קל, כי אין את הלחץ הזה והפחד האיום שלעולם לא יהיו לי ילדים, כי אני יודעת שכבר הצלחתי פעם (או יותר) ואצליח שוב, כי יש ממי לשאוב כוחות, כי יודעים בדיוק למה זה כל כך כדאי! את מוזמנת להשאר איתנו, להעזר ולעזור, להתחלק במה שעובר עלייך, להתמך ולתמוך. ושיהיה הבצלחה!

העין ה 3

New member
שלום, גילה, וברוכה הבאה

שלום לכולם
שלום, גילה, וברוכה הבאה
כבר קיבלת תשובות מלאות ואני בכל זאת רוצה להוסיף משלי. עם ילדים קטנים יש עוד בעיה - האם להרים אותם על הידיים בשבועיים של אי הוודאות. ועל זה כבר כתבו פה שלא להרים אותם על הידיים זו גזירה שהציבור אינו יכול לעמוד בה... ויש גם חברת פורום שהצליחה להרות בטיפול ראשון למרות שהיא הרימה את בתה הקטנה בלי חשבון. ורדה

שלום ../images/Emo140.gif

שלום לכולם
שלום

גם אצלי זה בערך המצב - שני ילדים קטנים, וטיפולים. על ההיבט הנפשי כבר כתבו. מבחינה מעשית - אצלי הקושי בטיפולים התבטא בערב, בזמן שהזרקתי לעצמי - כמובן שלא רציתי שהילדים יהיו בסביבה. הפיתרון שלי היה להושיב אותם מול סרטון במחשב. זה פיתרון נהדר, חוץ מזה שהם עדיין לא כ"כ מבינים את אמא שלהם, שברך כלל מרשה סרטון רק פעמיים בשבוע, ופתאום כל יום ברצף... שיהיה בהצלחה!

גילה25

New member
תודה לכולם

שלום

גם אצלי זה בערך המצב - שני ילדים קטנים, וטיפולים. על ההיבט הנפשי כבר כתבו. מבחינה מעשית - אצלי הקושי בטיפולים התבטא בערב, בזמן שהזרקתי לעצמי - כמובן שלא רציתי שהילדים יהיו בסביבה. הפיתרון שלי היה להושיב אותם מול סרטון במחשב. זה פיתרון נהדר, חוץ מזה שהם עדיין לא כ"כ מבינים את אמא שלהם, שברך כלל מרשה סרטון רק פעמיים בשבוע, ופתאום כל יום ברצף... שיהיה בהצלחה!
תודה לכולם
אתם באמת נותנות לי את הכח. אני מרגישה שיש כאן בנות מקסימות בהצלחה לכולם. אני עברתי חמש טיפולי הפרייה בתל השומר. בטיפול האחרון נולדה בתי המקסימה בת שנה וחצי. ויש לי מוקפאים. בהצלחה לכולם.

אמאלה2

New member
כולן כבר כתבו לך הכל

תודה לכולם
אתם באמת נותנות לי את הכח. אני מרגישה שיש כאן בנות מקסימות בהצלחה לכולם. אני עברתי חמש טיפולי הפרייה בתל השומר. בטיפול האחרון נולדה בתי המקסימה בת שנה וחצי. ויש לי מוקפאים. בהצלחה לכולם.
כולן כבר כתבו לך הכל
אז רק נותר לי להגיד לך ברוכה הבאה והרבה הצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה