היי גילה ברוכה הבאהשלום לכולם
יש לי שני ילדים קטנים. ואני רוצה לחזור לטיפולי פוריות. רציתי לדעת איך מסתדרים עם ילדים קטנים וטיפולים?
תודההיי גילה ברוכה הבאה
לחזור לטיפולים זה לא קל עם או בלי ילדים. אני חושבת שהיתרון כשיש ילדים זה שיש יותר פורפורציות, קשה יותר לאבד את הראש, וגם לא ניתן הרי יש מי שסומך עלינו. מצד שני קשה לפעמים שאין איך ואיפה לפרוק את המתח. צריך להחליט אם הילדים יודעים מזה (תלוי בגיל שלהם) או שמעלימים זאת מהם, אני אישית בעד לא לשתף אותם. אבל יש כאלה שמעדיפים כן לשתף, כולל בלהיות נוכחים בזמן הזריקות וכו', בטיפול האחרון בני היה מעורב (שלא ביוזמתי) וזה לא היה טוב. ויש את נושא המטלות בבית, שהוא הרבה יותר מורכב כשיש כבר ילדים, וכאן צריך פשוט עזרה מההורים מהבעל, עזרה שכורה אם מתאפשר, ואם אפשר להוריד ציפיות מעצמנו ולהשקיע רק במה שבאמת חשוב. בכל מקרה הרבה הצלחה, שאלות כאלה הן בדיוק תחום ההתמחות של הפורום, אני מקווה שכשתתחילי תרגישי חופשי להכנס לכאן ולשאול כל דבר. קייצית
זה יותר קשה וגם יותר קל...שלום לכולם
יש לי שני ילדים קטנים. ואני רוצה לחזור לטיפולי פוריות. רציתי לדעת איך מסתדרים עם ילדים קטנים וטיפולים?
שלום, גילה, וברוכה הבאהשלום לכולם
שלוםשלום לכולם
תודה לכולםשלום
גם אצלי זה בערך המצב - שני ילדים קטנים, וטיפולים. על ההיבט הנפשי כבר כתבו. מבחינה מעשית - אצלי הקושי בטיפולים התבטא בערב, בזמן שהזרקתי לעצמי - כמובן שלא רציתי שהילדים יהיו בסביבה. הפיתרון שלי היה להושיב אותם מול סרטון במחשב. זה פיתרון נהדר, חוץ מזה שהם עדיין לא כ"כ מבינים את אמא שלהם, שברך כלל מרשה סרטון רק פעמיים בשבוע, ופתאום כל יום ברצף... שיהיה בהצלחה!
כולן כבר כתבו לך הכלתודה לכולם
אתם באמת נותנות לי את הכח. אני מרגישה שיש כאן בנות מקסימות בהצלחה לכולם. אני עברתי חמש טיפולי הפרייה בתל השומר. בטיפול האחרון נולדה בתי המקסימה בת שנה וחצי. ויש לי מוקפאים. בהצלחה לכולם.
תודה ובהצלחה לכולםכולן כבר כתבו לך הכל
אז רק נותר לי להגיד לך ברוכה הבאה והרבה הצלחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.