שלום לכולם

ilana k

New member
שלום לכולם

אני מצטערת שנאלמתי ככה. לא, לא שכחתי אותכם. פשוט האינטרנט שלי לא עבד, כלומר הוא עבד כל יום כמה דקות וזהו. אז האמת, שהייתי איתכם כל הזמן, פשוט לא הספקתי להגיב (שוב,כי אינטרנט התנתק). עכישו נראה לי שתקנו לי את המחשב, ואני מאוד מקווה שאני אוכל לחזור לעניינים. חשוב לציין שמאוד התגעגעתי לכולם!!! קודם כל רציתי לאחל בהצלחה לגלית וכמובן גם אנחנו מחזיקים לך אצבעות. טניה, מזל טוב על ההתהפכות (אמנם הברכה מגיעה באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא
אדריס... אל תהיה עצובה. כל מה שקרורה קורה לטובה!!! הכל יסתדר בסוף. והרופא הכי טוב זהו הזמן. כמובן שאני מחבקת את אמא של כדור, ואת גן עדן היחידה ואת כוווולם!!! ועדכון קטן עלינו. ליאורי גודל ומתפתח יפה מאוד (טפו,טפו, טפו
) הוא עומד ואפילו מתחיל ללכת (כמובן עם החזקת הידיים). מראה בעיניים וביד את אמא, אבא, סבתא, אור. רוקד בלול, עושה ביי ביי. ובקיצור ילד מקסים. אני עובדת כרגיל, ובעלי ממשיך בחיפושי עבודה אין סופיים. (כבר מתחיל להתייעש , אך נקווה לטוב). זהו. עוד מעט אני אצטרף תמונה... ביי לכולם. ואוהבת!!! נ.ב. מה עם מפגש??? אולי נפגש ונעשה על האש בפארק??? כי באמת אני מתגעגעת לכולם.

WOW אילנה הוא כל כך גדול

ילד קטן. ממש ממש מקסים תני לו נשיקנ גדולה גדולה ממני.בבקשה.

ilana k

New member
אני אשמח, אבל אני מקווה שבקרוב

תוכלי לנשק אותו בעצמך

סוף סוף ../images/Emo24.gifים. ../images/Emo35.gif מפגש בשבת

אולי מפגש בלי העל האש? PLEASE הריח מטרף אותי. לאין ממש חופש ארוך ברקע לא? אפשר בשבת או ביום שישי- אבל אז מי שעובד לא יכול להגיע. אורית, אולי באמת הגיע הזמן? גם אני מתגעגעת מאוד. כל הכבוד לליאורי.
ילד גדול.

יו איזה מדהימה!

בחיי, שאין יום שאני לא חושבת לקרוא לך ולראות איפה נעלמת. באמת תודה רבה על סקירת האירועים, ליאור מקסים כרגיל!!! כיף לשמוע עליו. מרימה את הכפפה לגבי מפגש בשבועות?, מה דעתכם?, פארק הירקון בת"א?, פארק לאומי???

טאניוש

New member
כמה מהר הם גדלים ../images/Emo4.gif

עוד מעט בן שנה , לא ייאמן. ילד גדול ומדהים
(ואיזה רבע שעה שברתי ראש בנסיון להבין למי הוא דומה יותר, אמא או אבא. הנסיון כשל. לשניכם!)

Adoushi

New member
שלום אילנה

ואיזה תמונות שמת לנו! ממש מתוק. יללה מפגש אבל בלי "על האש", כי ממש היום התחלתי דיאטה. (באמת) איהאב

תמשיך לכתוב, אולי גם אני אתחיל

היום מדדתי שמלת הריון ונראתי כמו מדוזה. ממש ייאוש. אני צריכה דחיפה בוטה לכיוון דיאטה!

Adoushi

New member
שמלת הריון?

עידית?! עודד? יש חדשות שאתם רוצים לגלות לנו?

למעלה