שלום לכולם :)

שלום לכולם :)

במסגרת סגירת הפורומים והקהילות באיאואל, הגעתי גם אני לפה... אני אמא רווקה טריה (רומי בת חודשיים בשבוע הבא!) מגדלת את בתי ללא בן זוג, ועם המון עזרה מההורים והמשפחה... כרגע אני עדיין בחופשת לידה, אבל מתחילה לחפש עבודה (בתקופת ההריון חתמתי אבטלה)... קצת חוששת מההתמודדות עם שאלות על מצבי המשפחתי בראיונות העבודה, כידוע - אמא רווקה זה בהחלט מפחית מסיכויי להתקבל לעבודה )-: אשמח לעיצות, רעיונות וטיפים בנושא...

dominogrose

New member
ברוכה באה ענבל!! :)

את אכן הגעת למקום הנכון! פה תוכלי לקבל עזרה מכל סוג שהוא.... נשמח לעזור לך! בהצלחה בהמשך הדרך!

הי ענבל - מה שלומך ?

מנסיון - למרות החוק והכללים האתיים בראיונות - קשה להמנע מהשאלות. תתחילי את התהליך אצלך - עם תשובות. תעלי כמה שאלות אפשריות כמו איך תסתדרי עם מחלת ילדים, שעות נוספות וכולי. את התשובות שאת עונה לעצמך תני לאחרים...למשל - סבתא פנויה לבייביסיטר כשרומי חולה, יש לי בייביסיטר או מטפלת קבועה, ההעדרויות לא תפגענה בעבודה כי....(מה שזה לא יהיה - יש לי פתרונות לוגיסטיים לצמצום העדרויות, יש לי משרד גם בבית וכולי). תראי דבקות, מרץ, מוטיבציה. לא מצב נח בפעם הראשונה אבל אם את באה מוכנה עם תשובה טובה ואמיתית בלי מריחות ובלי היסוסים קטנים למחשבה, את ``יוצאת`` טוב בראיון. השאר כבר לא בידייך - יש מקומות עבודה סובלניים ושוויוניים פחות ויותר. רק תבואי מוכנה לכולם. בהצלחה ושוב המון מזל טוב לרומי ואמא שלה, חנה

ח.ג.

New member
ברוכה המצטרפת :cool: :cool: :cool:

לענבל שלום ברוכה המצטרפת לפורום,אישית אני אוהב את השם ענבל ביתי נקראת ענבל שם מקסים לטעמי.מאחל לך השתלבות קלה ונעימה תמצאי כאן אנשים המוכנים לתמוך ולתת כתף.ברוכה הבאה.

תודה לכולכם על קבלת הפנים (המוכרות) :)

תודה על המחמאות, על הברכות ותודה לחנה, על העיצה השימושית... והנכונה... פשוט והגיוני!

מיכל לב

New member
היי ענבל וברוכה הבאה,

אז ככה: נכון או לא נכון,את הנחות היסוד בנוגע לקשיים שימי בצד,הן לא תקדמנה אותך. כמו בכל דבר (גם בינך לבין עצמך) הדגישי את יתרונותייך,הכשרתך,נסיונך ותרומתך העתידית למקום העבודה. אל תתני לשאלות המראיין להוציא אותך מאיזון בנוגע לסוגיית היותך חד הורית והפכי זאת ליתרון, למשל, עובדת היותך חד הורית והיותך מפרנסת יחידה מעצימה את חשיבות מקום העבודה עבורך ומכאן גם את אחריותך ורצינותך. צייני שאת מוקפת במשפחה תומכת שעוזרת לך מאד וכך יהיה גם ,חלילה, במקרה והילד יהיה חולה. גם במשפחות דו הוריות כשהילד חולה,בד``כ האמא היא זו שתפסיד ימי עבודה ולכן אין במצבך כל שוני. וביננו ענבלי, עובדת היותנו אמהות חד הוריות שיחד עם כל הקשיים קמות בבוקר ולרוב מחייכות, די בה כדי להעיד - אנחנו גדולות! אז שיהיה בהצלחה, אל תסתפקי בפחות מכך. המון המון אהבה, מחזיקה לך אצבעות :)

מיכל לב

New member
לרומי הקטנה... :)

המון מזל וברכה, ממני ומיהלי (שלה מלאו כבר שבעה חודשים, כן,כן ילדה גדולה).

היי ענבלי! זאת חגית של אלה!!

גם את הגעת לפה? איזה כייף!! אלה ואני גם טריות יחסית... חיפשתי אותך כבר כמה פעמים בפלאפון- חשבתי שתזהי את המספר! מה שלום רומילה? טוב ביי מתוקה ונדבר!

למעלה