שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.

hagit32

New member
שלום לכולם

שלום לכולם
מישהו שמאוד קרוב אליי נמצא בבעייה. יש לו ספירת זרע נמוכה כבר 3 שנים שהם מנסים להרות ולא הולך לפני חצי שנה התחילו טיפולים מישהו יודע משהו על ספירת זרע נמוכה?

diana1973

New member
כן אנחנו מומחים בזה

שלום לכולם
מישהו שמאוד קרוב אליי נמצא בבעייה. יש לו ספירת זרע נמוכה כבר 3 שנים שהם מנסים להרות ולא הולך לפני חצי שנה התחילו טיפולים מישהו יודע משהו על ספירת זרע נמוכה?
כן אנחנו מומחים בזה
עברנו טיפולי איקסי וזה מצליח בהצלחה

hagit32

New member
ספרו לי את הסיפור ואם יש טיפים

כן אנחנו מומחים בזה
עברנו טיפולי איקסי וזה מצליח בהצלחה
ספרו לי בבקשה, אינני יודעת כלום. זה קרה למישהו מאוד מאוד קרוב אליי, שלא כ"כ מוכן לדבר על כך. ואני רוצה לדעת יותר. אני מאוד אוהבת אותו.

מנסיון אישי ..

ספרו לי בבקשה, אינני יודעת כלום. זה קרה למישהו מאוד מאוד קרוב אליי, שלא כ"כ מוכן לדבר על כך. ואני רוצה לדעת יותר. אני מאוד אוהבת אותו.
מנסיון אישי ..
אי פריון בגבר בשל כמות זרע נמוכה רוב המקרים של אי פריון בגבר נובעים מייצור זרע דל, או חוסר ייצור זרע. מספר סיבות יכולות להביא לירידה או פגיעה בייצור הזרע כגון: 1. חשיפה לרעלים או קרינה. 2. בעיה גנטית (תסמונת קליינפלטר לדוגמה). 3. חשיפה של האשכים לטמפרטורה חמה לאורך זמן. 4. שתיית אלכוהול מרובה, עישון, או שימוש בסמים. 5. זיהום בחזרת שהסתבך בתקופת ההתבגרות או הבגרות. 6. בעיות הורמונליות בבלוטת יותרת המוח, באשכים, בבלוטת התריס או בבלוטת יותרת הכליה (אדרנל). 7. חסימה של מעבר זרע כתוצאה מזיהום של אבר המין או האשכים. 8. לבישת תחתונים צמודים יתר על המידה. אי פוריות בשל בעייה בתכונות הזרע לעיתים בעיית אי הפריון אינה נובעת מחוסר זרע אלא מבעיה בתכונות הזרע לדוגמא: צורה מעוותת, בעיה בתנועתיות הזרע או זמן החיים שלו קצר מהתקין (4 ימים). סיבות שונות יכולות לגרום לייצור זרעים לא תקינים כגון: 1. דלקת באשכים (לעיתים סיבוך של חזרת). 2. ורידי שק האשכים מנופחים ומעוותים: תופעה הנקראת וריקוצלה. 3. התפתחות לקויה של האשכים. הבעל שלי עשה את ניתוח הוריקוצלה .. היה שינוי אבל ממש לא משמעותי .. בנסיונות האחרונים הרופא המטפל שלנו דיבר שוב פעם על הניתוח .. דבר שסרבנו לעשות מהסיבה שגם ככה התוצאות מהניתוח הראשון לא היו מזהירות ומהסיבה שמרגע הניתוח יש לחכות 3 חודשים עד לנסיון להרות שוב פעם {המון זמן}

לגבי טיפים ....

מנסיון אישי ..
אי פריון בגבר בשל כמות זרע נמוכה רוב המקרים של אי פריון בגבר נובעים מייצור זרע דל, או חוסר ייצור זרע. מספר סיבות יכולות להביא לירידה או פגיעה בייצור הזרע כגון: 1. חשיפה לרעלים או קרינה. 2. בעיה גנטית (תסמונת קליינפלטר לדוגמה). 3. חשיפה של האשכים לטמפרטורה חמה לאורך זמן. 4. שתיית אלכוהול מרובה, עישון, או שימוש בסמים. 5. זיהום בחזרת שהסתבך בתקופת ההתבגרות או הבגרות. 6. בעיות הורמונליות בבלוטת יותרת המוח, באשכים, בבלוטת התריס או בבלוטת יותרת הכליה (אדרנל). 7. חסימה של מעבר זרע כתוצאה מזיהום של אבר המין או האשכים. 8. לבישת תחתונים צמודים יתר על המידה. אי פוריות בשל בעייה בתכונות הזרע לעיתים בעיית אי הפריון אינה נובעת מחוסר זרע אלא מבעיה בתכונות הזרע לדוגמא: צורה מעוותת, בעיה בתנועתיות הזרע או זמן החיים שלו קצר מהתקין (4 ימים). סיבות שונות יכולות לגרום לייצור זרעים לא תקינים כגון: 1. דלקת באשכים (לעיתים סיבוך של חזרת). 2. ורידי שק האשכים מנופחים ומעוותים: תופעה הנקראת וריקוצלה. 3. התפתחות לקויה של האשכים. הבעל שלי עשה את ניתוח הוריקוצלה .. היה שינוי אבל ממש לא משמעותי .. בנסיונות האחרונים הרופא המטפל שלנו דיבר שוב פעם על הניתוח .. דבר שסרבנו לעשות מהסיבה שגם ככה התוצאות מהניתוח הראשון לא היו מזהירות ומהסיבה שמרגע הניתוח יש לחכות 3 חודשים עד לנסיון להרות שוב פעם {המון זמן}
לגבי טיפים ....
טיפול בהתאם לתוצאות הבדיקות שערך הרופא, יומלץ טיפול שיכול להיות תרופתי או ניתוחי. לעיתים נחוץ טיפול משולב לשני בני הזוג. קיימים טיפולים רבים להלן מספר דוגמאות: 1. נטילת הורמונים כאשר התגלה חוסר איזון הורמונלי אצל אחד מבני הזוג. 2. נטילת תרופות המגבירות ייצור זרע. 3. לקיחת אנטיביוטיקה לטיפול בזיהום. 4. המנעות ממקלחות ארוכות חמות, סאונות ואמבטיות חמות. טמפרטורות גבוהות מורידות את כמות ואיכות הזרע. עדיף ללבוש תחתוני בוקסר מאשר תחתונים צמודים. 5. טיפול בבעיות שפיכה. 6. ניתוח לטיפול בבעיית הפוריות באשכים (וריקוצלה) או בחצוצרות סתומות שמונעות את מעבר הזרע. במידה והטיפולים הנ"ל לא עוזרים ניתן לעזור לבני הזוג בתהליך ההפריה עצמו לדוגמא: באדם עם ספירת זרע נמוכה ניתן לפתור את בעיית הפיריון בהזרעה מלאכותית. הזרעה מלאכותית הינו תהליך בו זרע נאסף מספר פעמים עד להגעה לכמות מספקת ואז מאוחסן. לאחר מכן בתקופת הביוץ הזרע מוחדר לרחם או לשחלות של בת הזוג, לפעולה זו הצלחה בינונית. קיימות שיטות נוספות לטיפול בבעיות אלו עליהן יוכל הרופא המטפל להמליץ במידה וכל הטיפולים הרגילים לא הצליחו. אם תנועתיות הזרע היא נמוכה ולקויה בנוסף לספירה נמוכה יש לשקול שימוש בזרע מתורם. בבעיות אי פריון קשות ניתן לבצע הפריית מבחנה - IVF, בפעולה זו הזרע חודר לביצית ויוצר הפריה בתנאי מעבדה מבוקרים ומחוץ לרחם האשה ומאוחר יותר העובר שנוצר מוחדר לרחם האשה. התוויות לשימוש בטכניקה זו הינן: חצוצרות בת הזוג חסומות או ספירת הזרע נמוכה אצל הגבר. זוהי פעולה יקרה ואחוזי ההצלחה אינם גבוהים. תקופת הטיפולים היא לעיתים תקופה רווית מתח עבור בני הזוג, וייעוץ פסיכולוגי בשלב זה יכול לעזור להתגבר על המכשולים הנפשיים. {מאמר זה נלקח מאתר Doctors.co.il © - כל הזכויות שמורות.}

hagit32

New member
תודה על התשובה

מנסיון אישי ..
תודה על התשובה
זהו,אמרו לו שחבל על הזמן לטפל בזה.יש 40% סיכוי וכדאי מהר להתחיל טיפולי פוריות. מה אתם עשיתם?

אנחנו

תודה על התשובה
זהו,אמרו לו שחבל על הזמן לטפל בזה.יש 40% סיכוי וכדאי מהר להתחיל טיפולי פוריות. מה אתם עשיתם?
אנחנו
פשוט התחלנו שוב פעם את תהליכי ההזרעות . מהיום החמישי של המחזור זריקות של מטרודין .. וכל שלושה ימים אולטרסאונד ובדיקת דם E2 ... וכך לפי התוצאות בערך היום העשירי כוריגון יום למחרת השבחת זרע במעבדה ומיד אחריה ההזרעה . הרופא המטפל שלי החליט שזאת הפעם לפני האחרונה ... כלומר אם הפעם זה לא נקלט אז ננסה שוב פעם ואם גם אז לא .. אז נתחיל את שלב הפרית מבחנה .. אל תתיאשי זה הכי חשוב . אכות הזרע של בעלי מאוד נמוכה אבל אנחנו לא מרימים ידיים , כל חודש מנסים שוב פעם מחדש .

hagit32

New member
מה ההבדל בין הטיפולים שאתם עוברים

אנחנו
פשוט התחלנו שוב פעם את תהליכי ההזרעות . מהיום החמישי של המחזור זריקות של מטרודין .. וכל שלושה ימים אולטרסאונד ובדיקת דם E2 ... וכך לפי התוצאות בערך היום העשירי כוריגון יום למחרת השבחת זרע במעבדה ומיד אחריה ההזרעה . הרופא המטפל שלי החליט שזאת הפעם לפני האחרונה ... כלומר אם הפעם זה לא נקלט אז ננסה שוב פעם ואם גם אז לא .. אז נתחיל את שלב הפרית מבחנה .. אל תתיאשי זה הכי חשוב . אכות הזרע של בעלי מאוד נמוכה אבל אנחנו לא מרימים ידיים , כל חודש מנסים שוב פעם מחדש .
להפריית מבחנה? תספרי לי על הטיפול. ודרך אגב, הם כבר הצליחו פעם אחת להיכנס להריון,אבל העובר מת אחרי שבועיים. לי ד"א יש שני ילדים. ככה שאני ממש ממש לא מבינה בזה.... והם גם לא מספרים...לכן אני רוצה לדעת על כך יותר...

אז ככה :

להפריית מבחנה? תספרי לי על הטיפול. ודרך אגב, הם כבר הצליחו פעם אחת להיכנס להריון,אבל העובר מת אחרי שבועיים. לי ד"א יש שני ילדים. ככה שאני ממש ממש לא מבינה בזה.... והם גם לא מספרים...לכן אני רוצה לדעת על כך יותר...
אז ככה :
הזרעה - לוקחים את הזרע של הגבר משביחים אותו במעבדה מרכזים אותו למבחנה מאוד קטנה ... אז.... מחדירים את הזרע לתוך הרחם של האישה דרך צינורית דקה . כל הטיפול לוקח כמה דקות בלבד .. אחר כך רצוי לנוח מס' דקות לתת לטבע לעשות את שלו . בטיפול הזה אין צורך לשאוב ביציות של האישה ואחר כך להחזיר אותן . פה פשוט נותנים צ'אנס יותר גדול לזרע להכנס לרחם ולא להתקע באמצע בגלל האיכות הירודה שלו . זה שהעובר מת , אין לי מושג למה . יכולים להיות לכך המון סיבות . הטיפול הזה הוא "יותר" פשוט מההפריה . מקווה שעניתי לך על השאלה .

קיבלת תשובות ארוכות ומלאות

שלום לכולם
קיבלת תשובות ארוכות ומלאות
ואין לי מה להוסיף עליהן. רק לאחל הרבה הצלחה לידידך!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה