כן אנחנו מומחים בזהשלום לכולם
מישהו שמאוד קרוב אליי נמצא בבעייה. יש לו ספירת זרע נמוכה כבר 3 שנים שהם מנסים להרות ולא הולך לפני חצי שנה התחילו טיפולים מישהו יודע משהו על ספירת זרע נמוכה?
ספרו לי את הסיפור ואם יש טיפיםכן אנחנו מומחים בזה
עברנו טיפולי איקסי וזה מצליח בהצלחה
מנסיון אישי ..ספרו לי את הסיפור ואם יש טיפים
ספרו לי בבקשה, אינני יודעת כלום. זה קרה למישהו מאוד מאוד קרוב אליי, שלא כ"כ מוכן לדבר על כך. ואני רוצה לדעת יותר. אני מאוד אוהבת אותו.
לגבי טיפים ....מנסיון אישי ..
אי פריון בגבר בשל כמות זרע נמוכה רוב המקרים של אי פריון בגבר נובעים מייצור זרע דל, או חוסר ייצור זרע. מספר סיבות יכולות להביא לירידה או פגיעה בייצור הזרע כגון: 1. חשיפה לרעלים או קרינה. 2. בעיה גנטית (תסמונת קליינפלטר לדוגמה). 3. חשיפה של האשכים לטמפרטורה חמה לאורך זמן. 4. שתיית אלכוהול מרובה, עישון, או שימוש בסמים. 5. זיהום בחזרת שהסתבך בתקופת ההתבגרות או הבגרות. 6. בעיות הורמונליות בבלוטת יותרת המוח, באשכים, בבלוטת התריס או בבלוטת יותרת הכליה (אדרנל). 7. חסימה של מעבר זרע כתוצאה מזיהום של אבר המין או האשכים. 8. לבישת תחתונים צמודים יתר על המידה. אי פוריות בשל בעייה בתכונות הזרע לעיתים בעיית אי הפריון אינה נובעת מחוסר זרע אלא מבעיה בתכונות הזרע לדוגמא: צורה מעוותת, בעיה בתנועתיות הזרע או זמן החיים שלו קצר מהתקין (4 ימים). סיבות שונות יכולות לגרום לייצור זרעים לא תקינים כגון: 1. דלקת באשכים (לעיתים סיבוך של חזרת). 2. ורידי שק האשכים מנופחים ומעוותים: תופעה הנקראת וריקוצלה. 3. התפתחות לקויה של האשכים. הבעל שלי עשה את ניתוח הוריקוצלה .. היה שינוי אבל ממש לא משמעותי .. בנסיונות האחרונים הרופא המטפל שלנו דיבר שוב פעם על הניתוח .. דבר שסרבנו לעשות מהסיבה שגם ככה התוצאות מהניתוח הראשון לא היו מזהירות ומהסיבה שמרגע הניתוח יש לחכות 3 חודשים עד לנסיון להרות שוב פעם {המון זמן}
תודה על התשובהמנסיון אישי ..
אי פריון בגבר בשל כמות זרע נמוכה רוב המקרים של אי פריון בגבר נובעים מייצור זרע דל, או חוסר ייצור זרע. מספר סיבות יכולות להביא לירידה או פגיעה בייצור הזרע כגון: 1. חשיפה לרעלים או קרינה. 2. בעיה גנטית (תסמונת קליינפלטר לדוגמה). 3. חשיפה של האשכים לטמפרטורה חמה לאורך זמן. 4. שתיית אלכוהול מרובה, עישון, או שימוש בסמים. 5. זיהום בחזרת שהסתבך בתקופת ההתבגרות או הבגרות. 6. בעיות הורמונליות בבלוטת יותרת המוח, באשכים, בבלוטת התריס או בבלוטת יותרת הכליה (אדרנל). 7. חסימה של מעבר זרע כתוצאה מזיהום של אבר המין או האשכים. 8. לבישת תחתונים צמודים יתר על המידה. אי פוריות בשל בעייה בתכונות הזרע לעיתים בעיית אי הפריון אינה נובעת מחוסר זרע אלא מבעיה בתכונות הזרע לדוגמא: צורה מעוותת, בעיה בתנועתיות הזרע או זמן החיים שלו קצר מהתקין (4 ימים). סיבות שונות יכולות לגרום לייצור זרעים לא תקינים כגון: 1. דלקת באשכים (לעיתים סיבוך של חזרת). 2. ורידי שק האשכים מנופחים ומעוותים: תופעה הנקראת וריקוצלה. 3. התפתחות לקויה של האשכים. הבעל שלי עשה את ניתוח הוריקוצלה .. היה שינוי אבל ממש לא משמעותי .. בנסיונות האחרונים הרופא המטפל שלנו דיבר שוב פעם על הניתוח .. דבר שסרבנו לעשות מהסיבה שגם ככה התוצאות מהניתוח הראשון לא היו מזהירות ומהסיבה שמרגע הניתוח יש לחכות 3 חודשים עד לנסיון להרות שוב פעם {המון זמן}
אנחנותודה על התשובה
זהו,אמרו לו שחבל על הזמן לטפל בזה.יש 40% סיכוי וכדאי מהר להתחיל טיפולי פוריות. מה אתם עשיתם?
מה ההבדל בין הטיפולים שאתם עובריםאנחנו
פשוט התחלנו שוב פעם את תהליכי ההזרעות . מהיום החמישי של המחזור זריקות של מטרודין .. וכל שלושה ימים אולטרסאונד ובדיקת דם E2 ... וכך לפי התוצאות בערך היום העשירי כוריגון יום למחרת השבחת זרע במעבדה ומיד אחריה ההזרעה . הרופא המטפל שלי החליט שזאת הפעם לפני האחרונה ... כלומר אם הפעם זה לא נקלט אז ננסה שוב פעם ואם גם אז לא .. אז נתחיל את שלב הפרית מבחנה .. אל תתיאשי זה הכי חשוב . אכות הזרע של בעלי מאוד נמוכה אבל אנחנו לא מרימים ידיים , כל חודש מנסים שוב פעם מחדש .
אז ככה :מה ההבדל בין הטיפולים שאתם עוברים
להפריית מבחנה? תספרי לי על הטיפול. ודרך אגב, הם כבר הצליחו פעם אחת להיכנס להריון,אבל העובר מת אחרי שבועיים. לי ד"א יש שני ילדים. ככה שאני ממש ממש לא מבינה בזה.... והם גם לא מספרים...לכן אני רוצה לדעת על כך יותר...
קיבלת תשובות ארוכות ומלאותשלום לכולם
מישהו שמאוד קרוב אליי נמצא בבעייה. יש לו ספירת זרע נמוכה כבר 3 שנים שהם מנסים להרות ולא הולך לפני חצי שנה התחילו טיפולים מישהו יודע משהו על ספירת זרע נמוכה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.