שלום לכולם היי חבר'ה, אני עדי ומאד אוהבת את שייגעצ
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 9/6/05 #2 היי ברוכה הבאה! מאיפה את? הממ אני אוסנת [15] מכפר סבא בת כמה את? *תעשי חיים!*
פ פרח קטן וכחול New member 10/6/05 #11 קצת עליי.. אוקיי אז ככה.. אני עדי בת 14 מפ"ת אני אוהבת רוק אין כמו שייגעצ!! ו.. האממ מוניקה סקס, משינה, עברי לידר, אביב גפן, היהודים שולטיםםםם!!! חח ניראה שקצת הגזמתי! זהו לבנתיים
קצת עליי.. אוקיי אז ככה.. אני עדי בת 14 מפ"ת אני אוהבת רוק אין כמו שייגעצ!! ו.. האממ מוניקה סקס, משינה, עברי לידר, אביב גפן, היהודים שולטיםםםם!!! חח ניראה שקצת הגזמתי! זהו לבנתיים
פ פרקשון New member 9/6/05 #3 שלום לך עדי אל תפסיקי לאהוב את שייגעצ אני עידן בת כמה את ומאיפה את? באה לפטיפון?
נ נמש לנצח New member 10/6/05 #8 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה בובה ../images/Emo24.gif הגעת לבית הכי פרחחי בפרדס אני נמש, הכחולה הזקנה (החיילת) פה (שכרגע חזרה מהבסיס |שריף) תהני לך ותרגישי ב לכל דבר אני פה
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה בובה ../images/Emo24.gif הגעת לבית הכי פרחחי בפרדס אני נמש, הכחולה הזקנה (החיילת) פה (שכרגע חזרה מהבסיס |שריף) תהני לך ותרגישי ב לכל דבר אני פה