שלום לכולם

LIL G1

New member
שלום לכולם

שלום לכולם , אני הייתי רוצה להתחיל ללמוד איגרוף תאילנדי,ואני מתלבט בין כמה מכונים. אני מתלבט בין אבנר שלום,בועז פולני וארז לוקוב שהוא הכי רחוק לי אבל יש לו הכי הרבה הישגים עם תלמידיו. אני גר באיזור המרכז,אשמח לשמוע על עוד מכונים ברמה ולא לשכוח להמליץ על אחד מבין השלושה. בתודה, גבע.

LIL G1

New member
אני באמת רציני

אני באמת רציני ואני לא סתם שואל . אני באמת מתכוון להתמיד ולהשקיע כמה שצריך,ואני באמת מחפש מישהו רציני עם יחס אישי לתלמידיו ואחד שכן יעיז לנסות "לפתוח להם דלתות בעולם הגדול" ולא אחד שלא מוכן להשקיע באימונים בגלל שיש לו עוד הרבה תלמידים.

הכי פשוט זה.............

שתעשה שיעורי ניסיון בכולם ותחליט לבד. אף אחד לא יכול להחליט בשבילך איפה להיות. הבחירה היא אישית והיא צריכה להתאים לאופי שלך, כי אתה צריך להתחבר לאנשים ששם, למאמן, ולסגנון העבודה שם. אז קדימה לעבודה לך לכולם לשיעורי ניסיון וספר לנו חוויות. יניב

garey

New member
LIL G1 3 טובים תלך בדרכו של יניב

תבדוק אחד אחד ,אין אפשרות לענות מי הטוב מ3 , מבדיקה שלך אתה תימצא את זה שמתאים לך , כך מנהגו של עולם, ג'רי

MikeTyson

New member
גבר-גבר, קח עצה טובה.

גם אני התלבטתי בהתחלה בין מכונים, עד שבדקתי (לא בהכרח שיעור ניסיון, אתה יכול סתם ללכת ולראות איך מתנהל אימון) בקיצור, כשאני התלבטתי עשיתי מה שיניב המנהל אמר לך ובסופו של דבר מצאתי את המכון המתאים לי עם המאמן המתאים לי. תבדוק תראה ותלך.

t123t1

New member
איזה מהמכונים נמצא הכי קרוב אליך?

וכמה זמן נסיעה?

LIL G1

New member
הכי קרוב וזמן נסיעה

הכי קרוב אליי זה אבנר שלום ממש 5 דקות מהבית. אחריי זה בועז פולני שמהרצליה לת''א זה עלול לקחת דיי הרבה זמן. וארז לוקוב שזה גם הרבה הרבה מאוד זמן .

t123t1

New member
אז לך ל...

אבנר שלום כי עם הזמן זה יקשה עליך הזמנים ואןם בכל זאת לא תרצה תנסה את כולם למי שמתאים לך תילך

למעלה