שלום לכולם!

שלום לכולם!

אז הנה מתקרב סוף השנה בבתי הספר, ומחלקים תעודות- בחלק מהמקומות על במה או מול כל ביה"ס ... יש המלצות איך לעבור את זה? מדובר בעיקר על מקרה ,שרק אתה על הבמה..(לזמן קצרצר אמנם אבל עדיין..) יש עצות איך לעבור את זה? האם עדיף להימנע?(שיטה שהונהגה בשנים קודמות..) תודה, במבה

פשוט תעלי תקחי את התעודה ן....

ותלכי אל תסתכלי על הקהל ואם תסתכלי לקהל תחיכי ותסתכלי על אמא או אבא או חבר\ה טובים :)

lonely3

New member
את האמת, אין לי המלצות

איך לעבור את זה יש לי אותו דבר ואני פשוט לא הולכת. לא יודעת איזה תירוץ אני אמציא לאמא אולי אני אגיד תאמת אבל אני לא אלך. זה לא המלצה נכונה אבל זה מה שאני עושה סוריי =\

דנה צ

New member
טקס קבלת תעודות

אני חושבת שזו דווקא הזדמנות טובה כן להענות לאתגר, לנסות לעלות על הבמה ולהתמודד עם החרדה. מכיוון שבכל זאת לא מדובר כאן בהופעה מול קהל, אלא, כמו שבמבה אדומה אמרה, זה רק לרגע קצרצר וגם ייתכן שיהיו אנשים נוספים על הבמה. במבה אדומה, את אומרת שכבר שנים את מוותרת על הטקס וזה נשמע שכן יש בך חלק שרוצה לשבור את ההרגל הזה ואת ההמנעות הזו ולעלות על הבמה, אז אני באמת מקווה בשבילך שלא תוותרי מראש וכן תתמודדי עם הפחד ואולי אחרי שתעשי את זה ותעברי זאת בהצלחה בפעמים הבאות (בין אם זה בטקס של שנה הבאה ובין אם בכל אירוע מלחיץ אחר) רמת החרדה תקטן וזה כבר יבוא יותר בקלות. אולי יש אנשים נוספים שעברו חוויות דומות ויכולים לתת לך טיפים איך להתמודד עם החרדה שמגיעה לפני העליה לבמה (הטיפ של במבה רגילה היה מצוין...) בהצלחה ונשמח לעדכונים בהמשך!

lonely3

New member
אבל שנה שעברה אצלי

זה היה נורא כל כך קיוויתי שלא יקראו לי הלב שלי יצא מהמקום היו לי המון בחילות לא הייתי מסוגלת יותר ואחרי שעליתי זה היה הרבה יותר גרוע ככה שזה לא דרך בשבילי להתמודד הלב שלי דפק הרבה אחרי זה עשה לי רק רע

למעלה