שלום לכולם

קצלה

New member
שלום לכולם

תכירו את קליטוריס. פרסית, ערסית, עם פאסון של דוכסית. כאן ברגע של רוח שטות, שמנו לה סרט של מתנה על הראש. לפי הפרצוף אפשר לראות שזה ממש היה לא לעניין בעיניה, אבל היא הבליגה... היא מברכת את כל יושבי, מייללי ומגרגרי הפורום הזה במיאו אריסטוקרטי.

קצלה

New member
פעם, מזמן

לפני המון שנים ראיתי איזה סרט צרפתי, ולגיבורה היתה חתולה בשם קליטוריס. מיד החלטתי שכשתהיה לי חתולה אני אקרא לה בשם הזה. החלטה שדרשה מחשבה שניה, כי מאז אני מסמיקה ונבוכה כל פעם שאיזה דודה שואלת "איך קוראים לחתולה החמודה???" מסקנה? לא לראות סרטים צרפתים. יוצאים מהם עם רעיונות משונים.

גלי®

New member
../images/Emo45.gif למסקנה...../images/Emo6.gif חוצמזה, את תמיד

יכולה לקצר לה את השם ל"קלי" (ק' בשווא), "טורי" או "ריסי" ולהוריד את הדודות מהגב שלך... <הלוואי שזה היה כ"כ קל עם השאלה הדודתית: "נוווו, מתי את מתחתנת???" :)))) >

קצלה

New member
אנחנו משתמשים ב"קליטו"

גם קצר, גם מצונזר וגם קל להגיד את זה ברצף. היא כל כך התרגלה לשם הזה, שלפני כמה ימים התחיל ברדיו השיר "לוליטה את ילדה יפה..." ואיך שהיא שמעה "לוליטה" היא מיד הזדקפה ולא הבינה מי קורא לה מהרדיו...

אשתר1

New member
גלי, בעניין הדודות ../images/Emo163.gif../images/Emo32.gif

שיטה בטוחה להוריד את השאלה הזו מהפרק... עיצה להרחקת מטרידים סידרתיים: באירועים משפחתיים (חתונות,בריתות) תמיד תימצא הקרצייה התורנית שתתקע מרפק במותנך ותתעניין : נו מתי אצלך?? עשי אותו דבר למתעניינת הסידרתית ,כאשר תזדמנו (לא עלינו) לבית עלמין: תיקעי מרפק במותניה והתענייני: נו מתי אצלך?
זו כמובן בדיחה סרקסטית ,לא מומלץ ליישם...

רֵעוּת

New member
או לקנות מכונת לחם

בחיי, זה עובד. החצי השני שלי קנה מכונת לחם לפני כמה זמן ומאז כל מי ששואל "נו מתי אתם?" מקבל את התשובה "לא צריך, כבר יש לנו מכונת לחם" עובד. בדוק! אתמול היינו בחתונה וסתמנו ככה הרבה פיות (לא יודעת אם זה בגלל שהם לא הבינו את הבדיחה או בגלל שהם הבינו שאין לנו תקנה
) וקצת פחות עוף, בשמות זוועתיים אני אלופה. לחתולה שלנו קוראים יאללה ("יאללה ביתר", "יאללה בואי", "יאללה די"). לכלב קוראים צביקה (ורשימת האנשים שמנסים להביע מחאה הולכת ומתארכת
) וכמובן מימי, זכרו לברכה, כלב עם שם של פקאצה...אבל זו לא אשמתי, הוא לא הסכים להחליף, בחיי שניסיתי

גלי®

New member
../images/Emo6.gif טוב, נו, אצלי זה רק מידיעה מה

קורה אצל חברות שלי... לי יש דרך אחרת להרתיע דודות-סידרתיות... הוצאתי לעצמי שם של אחת שלא מחשבנת לתגובות שהיא נותנת ולווליום שמלווה אותן, אז מי תעז להסתבך איתי באמצע אירוע משפחתי? :)))) יש גם יתרונות בלהיות הכבשה ה"מוזרה" של העדר... :))))))

../images/Emo9.gif שם מאד נשי בחרתם לה ../images/Emo3.gif

מברכת אותה בחזרה במיאו פושטי ולא אריסטוקרטי אבל מכל הלב, היא יפהפיה.

קצלה

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

כנראה שאנחנו מייחסים לה תכונות הרבה יותר אנושיות ממה שבאמת... אבל קשה לעמוד בצורך "לתרגם" אותה לשפה שלנו

p a k a

New member
היא מדהימה../images/Emo70.gif

ממש ממש יפה..
השם שלה דווקא נחמד לדעתי, מיוחד משהו.

קצלה

New member
תודה רבה

גם בעינינו היא מלכת היופי. ועם השם שלה הסתדרנו במהלך 9 השנים שהיא חיה, אז לא נראה לי סביר שהוא עתיד להשתנות...

למעלה