שלום לכולם

הכוכבת

New member
שלום לכולם

אולי תוכלו לעזור לי... אני מחפשת הומאופטית טובה מאיזור ראשון-נס ציונה-רחובות. יש מישהי מומלצת שאתם מכירים??? אשמח לשמוע.

לילה טוב כוכבת....אחלה שם../images/Emo41.gif

אני בטוחה שהחבר'ה כאן שבתחום יוכלו להמליץ אם לא....חפשי לך מטפלת (אני מבינה שהמין חשוב לך) באתר של "האגודה לרפואה הומיאופתית" בהצלחה....

הכוכבת

New member
תודה אבל...

הייתי מעדיפה ללכת למישהי שמכירים...ולא לעוד מטפל שרשם את עצמו באתר...אם את מבינה למה אני מתכוונת. אני מאמינה ובטוחה שיש באתרים האלה מטפלים טובים, אבל הייתי מעדיפה מישהי עם המלצות...

shiree1

New member
אתר של הומאופתית טובה

כוכבת (איזה שם מדליק) שניים ממשפחתנו (תינוק ואמא) טופלו אצל הומאופטית הניה סימון לפני שלוש שנים, הרבה זמן שלא היה צורך בטיפול אז אני לא יודעת אם היא עדיין מטפלת ברחובות. יש לה אתר נדמה לי במשהו שנקרא אמא-אדמה, אני יכולה לשאול. סליחה שאין לי את הקישור מוכן ולא את הטלפון בשעה זו, אבל נדמה לי שהיא חברה באגודה של הומאופתיה או משהו כזה.

גלי ר

New member
ברוכה הבאה shiree1

השעה 6 וחצי בבוקר בטח גם את התעוררת אל התינוק. ברוכה הבאה
גלי

shiree1

New member
תודה רבה

על קבלת הפנים. אני רואה שכבר הגבתם לפני יומיים מיד כשנכנסתי, קראתי קצת עכשיו על סטפסיגריה זה מענין מאד, יש לי שכנה שמה זה הייתי רוצה שיתנו לה את זה.

shiree1

New member
נחמדים

כן היא נחמדה אבל מתחמקת כזו והיא מאד מנומסת ואפילו מתלהבת פה שם מהילדים. אבל יש לי את ההרגשה שהיא כל כך מסתירה דברים, מדברת תמיד בשקט בשקט כזה. לפעמים בא לי לצעוק במקומה. אנחנו שכנות הרבה שנים כך שאני יודעת שהיא יכולה ויש לה על מה לצעוק. היא לא תגיד על זה מילה לאף אחד. פעם אחת שאלתי אותה שאלה כבר לא זוכרת משהו על בעלה לא דברה אתי חודשים רק אמרה שלום מה שלומך קר כזה עד איזה חג פסח ששתלנו יחד. אז בגלל מה שהיא מחביאה ולא מספרת ךאף אחד, נראה לי ובגלל העצבות שלה. לפעמים אני שומעת אותה צועקת על הילדים (גדולים כבר) שלה. בחיים אני לא יכולה להגיד לה ללכת להומאופת, מקסימום שפעם אמרתי לה ללכת לבדיקות.

למעלה