שלום לכולם

הכוכבת

New member
שלום לכולם

אולי אתם כאן תוכלו לעזור לי. יש לי בבית שני כלבים.......והכורסאות בסלון...חגיגה. מתמלאות שערות כל הזמן. אני שואבת כל הזמן, מספרת את הכלבים כמה שאפשר...אבל השערות פשוט נדבקות. היום חשבתי פשוט להעיף את הסלון...ולקנות משהו אחר. השאלה שלי היא אם מישהו כאן מכיר איזושהי מערכת לסלון שכוללת כיסאות בלי בד...אולי קש אולי עץ...משהו יפה לסלון ולא יקר מדי. תודה מראש.

0 אור 0

New member
עור?

נראה לי שהכי קל לנקות שערות מעור או דמוי עור, אבל קצת קשה להמליץ על זה לקראת הקיץ ... מה שאני עושה (גם 2 כלבים) זה מחזיקה 2 מערכות של כיסוי לסלון - אחת על הספות והשניה בכביסה (אחרי ניעור). אבל זה לא פתרון אהוב עלי - לא ממש אסטטי, ואני חושבת לקנות ספות חדשות בלי כיסוי.

הכוכבת

New member
רעיון טוב

גם אני עושה ככה עם הכיסויים וגם בעיניי זה לא פיתרון. אולי אני אקנה דמוי עור...יותר זול ולא אתעלף כשהכלבים יקפצו על הספות.

שר בריר

New member
אבל אל תשכחי

שסלון עור שנקרע (בעקבות השתוללות של חיות- במקרה שלך כלבים עליו), הרבה יותר קשה לתיקון ומשאיר סימן הרבה יותר בולט לאחריו מאשר סלון בד.

הכוכבת

New member
בגלל זה אמרתי

יד שניה...
תאמיני לי שאני לא שולחת...כשהם שורטים...אחחחח לאכול אותם. תודה

פיטנגו4

New member
הפתרון שלי - כורסא לכלב

בידיעה ברורה שאי אפשר למנוע מהכלבה לטפס, חינכנו אותה לטפס אך ורק על כורסא אחת, ולא על שאר הספות. כל השאר נשאר נקי, והכורסא היא רק שלה. כך כולם יצרו מרוצים. גם לילדים שמים גבולות, זה טוב עבורם (במידה הנכונה ובאופן הנכון), אז אחת כמה וכמה שלכלבים צריך גבולות !!!

הכוכבת

New member
אני מסכימה

שכלבים צריכים גבולות, אבל קצת קשה לי אחרי 6 שנים להתחיל ללמד אותם אחרת. כורסה לכלב זה רעיון מצויין, אבל זה אומר שאני צריכה ללכת ולקנות 2 כורסאות חדשות רק בשבילהם. החלטתי ללכת על סלון דמוי עור. תודה לכם

0 אור 0

New member
פתרון נפלא רק לא תמיד עובד

הכלבים החביבים שלי מאד ממושמעים כשאנחנו נמצאים שם, אבל בשניה שאני מסובבת את הראש הם עושים מה שבא להם ... יותר גרוע מילדים מפונקים. ותראי לי מישהו שהצליח לחנך קוקר ספניילים ...

למעלה