שלום לכולם

שלום לכולם

שמי יורם. אני קיבוצניק מהצפון הרחוק, בן 33 פלוס. לפני כשנה וחצי הפסקתי לעבוד בגלל מס` בעיות רפואיות ובעיקר נפשיות. מאז אני למעשה בבית. כלוא בתוך עולם של רעלים רגשיים שמקורם בכלל בילדות. ומדי פעם סובל מהתקפי דיכאון ממושכים שכמו שרבים מכם יודעים ודאי יכולים לשתק אדם כמעט לחלוטין, ומתקופות ארוכות של יאוש מוחלט מהאיטיות המחרידה של תהליך השיקום שאני עובר. (ועם זאת יש לציין שיש גם רגעים טובים ויצירתיים במציאות הזו). לא אאריך מדי. אני מניח שאספר עוד מדי פעם עם הזמן. הצטרפתי אליכם מתוך רצון לשתף ולא פחות מזה - כדי לתמוך (מתוך ידיעה שגם זה יכול לחזק) הגעתי לפורום הזה

עדי:-(

New member
יורם ברוך הבא

ברוך הבא לפורום מקווים שתרגיש פה ביטחון לשפוך בדיוק כמוני:) יש פה אחלה אנשים שיודעים לתמוך להקשיב לייעץ אז ברוך הבא

יורם ברוך הבא למשפחה :cool:

אכן צדקת, לעיתים תמיכה מאוד מחזקת. אתה מוזמן לשתף אותנו ונשמח להגיב . בברכה רחל-נשמה

כן את זה כבר קראתי

הכוונה שלי כללית יותר (אבל בעצם זה יכול לקרות לכל אחד כך שאולי החשש הזה לא כל כך מוצדק)

אוקי אז אל תדאג!!

אם תפגע לא במכוון, יש פה ציפור כחולה מרחפת בפורום שמוחקת הערות פוגעות ומעליבות, ואם יש צורך אפילו מעירה על כך, ביקורת בונה. אז כתוב מה שעל ליבך, שתף אותנו במה שחפצה נשמתך ואנחנו פה בשבילך להקשבה עידוד ותמיכה. רחל-נשמה

רומי1770

New member
wellcome home

מצטערת שנעלמתי קצת, ברוך הבא, (עדיף מאוחר מאשר אף פעם....) רומי

למעלה