שלום לכולם

שלגיה**

New member
שלום לכולם

לא הצלחתי להכנס עד עכשיו מהבית כי השם משתמש היה של הג´יניוס שלי ועכשיו הגאון הצליח לסדר את זה. אני בבית לאחר שבוע ויום בבית חולים בגלל דימום שאינו קשור ללפ-בנד אלא להוצאת כיס המרה(כן היו אבנים). המחלקה בוולפסון נוראית מבחינת התנאים הסניטריים,זמינות האחיות לחולים והציוד שניתן לחולים..לא אפרט כאן אבל אני לא ממליצה על אשפוז ארוך במחלקה זו. מילה טובה אני יכולה לומר על הצוות הרפואי שהיה ממש מעולה מבחינת יחסי אנוש וכמובן מבחינת מקצועית (מי אני שאשפוט אותם מבחינה מקצועית). פרופ´ קייזר ניתח אותי ועקב לאחר מכן על כל מה שקורה איתי,היה אצלי יום יום בביקור רופאים ,בדק,שאל ובאמת נתן לי את האפשרות למרות שהיה לי חום לצאת את השבת הביתה מה שגרם להחלמתי (אין כמו בבית) המהירה ולאי חזרה לאשפוז ביום א´ האחרון. אני מרגישה עכשיו ממש טוב,אוכלת גבינה לבנה ולבן או תחליפיו הדיאטטיים,מחר אני שבה לוולפסון לדיאטנית בלבד ,לקבל הנחיות חדשות ולקבל תשובות לשאלות (מותר לאכול ברוקולי?כרוב? חסה? ירקות חיים?) ועוד כל מיני שאלות נוספות. הולכת לבצע את "מה שכתוב בספר" ,כי רק כך וללא התחכמויות אגיע לדרך חיים נכונה ולהרזייה המיוחלת (50 ק"ג). בנתיים להשתמע שלגיה

RomiVais

New member
בהצלחה שלגיה!! ../images/Emo45.gif

אנחנו איתך לאורך כל הדרך!!!!!! קבלי חיזוק
רומי

עדי.פ

New member
מזל טוב

מזל טוב תאמיני לי שאם תהיי "ילדה טובה " ותעשי כל מה שאומרים לך הרופאים והדיאטניות תצליחי אני היום כמעט שלושה חודשים אחרי הניתוח עם 25 ק"ג פחות (בדיוק חצי הדרך) ללא סיבוכים ובעיות כי ע שיתי בדיוק רק מה שאמרו לי (אני פחדן) בהצלחה עדי

שלגיה**

New member
וואו עדי כל הכבוד אתה ממש הצלחה

אני מתכוונת ללכת בדרכך ולעשות את מה שהדיאטנית בוולפסון תאמר לי לעשות,עד עכשיו אני אוכלת לבן וגבינה והיום אני אצלה כדי להרחיב את התפריט,אני לא מרגישה רעב של ממש ואוכלת לאט לאט (ממש מעריכה את מה שנכנס לפי ולא "בולעת" כמו פעם). 25 ק"ג בשלושה חודשים זה נהדר ! שמחה מאד בשבילך בהצלחה בהמשך הדרך שלגיה

רוייקו

New member
ברוכה השבא ואיחולי הצלחה

מקווה שהסבל ישתלם בעתיד הניראה לעיין.

שירז29

New member
שלגיה,כמה טוב לראות אותך. ../images/Emo6.gif

התגעגעתי אלייך מתוקה.... בהצלחה בהמשך הדרך..... והמון החלמה...... אוהבת שירז......

שלגיה**

New member
תודה רבה שירז

שמחה שירדת במשקל ,ועוד יותר שמחה שאת כבר לא סובלת מכאבים.

שירז29

New member
שלגיה,תודה לך....... ../images/Emo13.gif

ואני שמחה שאת אחרי הניתוח,ואת איתנו פה..... אוהבת אותך שירז......

starit

New member
שלגיה, יופי אני שמחה שאת מרגישה

טוב עכשיו והמון המון המון בהצלחה הדרך עוד ארוכה אבל זה אפשרי חזקי ואמצי!!!

starit

New member
שלגיה, יופי אני שמחה שאת מרגישה

טוב עכשיו והמון המון המון בהצלחה הדרך עוד ארוכה אבל זה אפשרי חזקי ואמצי!!!

למעלה