שלום לכולם .

• פותח הנושא shota
  • פורסם בתאריך

shota

New member
שלום לכולם .

רציתי לדעת ברשותכם האם ישנה תכנית הרחבה , או האם ישנם שטחים למכירה בישוב ? מודה מראש לכל העונים.

כי זו נראית כמו עוד אחת מהשאלות המט

רידות שנועדו רק להציק. דפדף בדפים קודמים ומצא תשובות מפורטות. מגרשים/דירות למכירה בלוחות ובעיתונים.

shota

New member
מה כל כך מטריד אותך ?

לא מצאתי כלל שטחים לבניה או למכירה בלוחות אז נכנסתי לפורום בו נמצאים חברי המועצה ותושבים שמכירים קצת אחד את השני . אני לא גר באיזור ולא מכיר אף אחד ובאמת התרשמתי לטובה מהישוב ואני בהחלט מתכוון ברצינות לבדוק את האפשרות לעבור לגור בו. לכן בבקשה אל תטעה אחרים שחשבו אולי לעזור לי בקצת אינפורמציה בטענה שאני סתם מטרידן. אני מבקש גם ממך אם אתה יכול לומר לי או לקשר אותי למי שמוכר שטחים לבניה בישוב. ככה מקבלים אורחים ? שבוע טוב.

1גידי

New member
למתעניין

אם אתה מרגיש מותרד בפורומינו כנס לפורום לפיד ואל תגרש לנו אורחים.

shota

New member
אני מבין שאין עניין גדול כל כך במתן

עזרה לשאלה שלי, או שאף אחד באמת לא יודע כלום ...

ronpel

New member
האמת אף אחד לא יודע

בישוב הקיים אין מגרשים למכירה. יש אומנם מספר מאד קטן של מגרשים שלא בנויים עדיין אבל למיטב ידיעתי אין בכוונת הבעלים למכור. לגבי תוכנית ההרחבה - קשה מאד לדעת מתי זה יקבל אישור אם בכלל ולכן אם אתה מחפש לטווח של השנה שנתיים הקרובות לא הייתי בונה על זה. בהצלחה רונן

פודה

New member
לא כל שאלה נועדה להציק לך

לא מבינה למה אתה כ"כ ציני, הבנאדם כולה שאל שאלה.... בזמנו שאלתי את אותה השאלה לפני שעברתי לישוב ובזכות התשובה הנהדרת של לארי ותושבים נוספים החלטתי להשתקע פה! לדעתי הפורום הזה נועד גם לדברים כאלו. שבוע טוב ולא מטריד לכולנו.

סליחה על האיחור במתן התשובה../images/Emo52.gif

למרות שנדמה אחרת אנחנו לא כל הזמן בפורום, מחכים להודעות חדשות... קצת סבלנות, אנחנו משתדלים בהחלט לענות על כל שאלה. אכן, כבר ענינו על כך בהרחבה הרבה יותר מפעם אחת ובמיוחד על גבי הפורום, אך אומר בקיצור כך: 1. הרחבת הישוב תתבצע לאחר שיסתיים המו"מ בין כפר רות ליזמים בנוגע לכביש העובר לידם. המו"מ מתקדם, אך קשה לערוב לתאריך או לאופן סיומו. לכשיאושר הכביש תאושר גם התב"ע ותחל מכירת מגרשים ובניה בפועל. מציע לעקוב אחרי הודעותנו בפורום. 2. כרגע קשה מאוד למצוא מגרשים פנויים. המידע לא בהכרח מגיע למשרד של הישוב ולכן איננו יכולים להיות בטוחים שיש לנו מידע מעודכן. ניתן להתקשר לאילנית בשעות הבוקר ולקבל ממנה את המידע שבידה. 3. אלטרנטיבה אחרת היא באמצעות הפורום, ועל נושא זה יענה בהרחבה כבר לארי כמנהל הפורום במידה וימצא לנכון. ושוב, צר לי על התחושה הלא נעימה. הישוב שלנו בהחלט מקבל אורחים יפה, ואל תתנו לתקלה מצערת זו לקלקל לכם את הרושם הטוב.

shota

New member
תודה רבה.

הרושם הטוב נשאר ולא יהיה תלוי בתשובות של עוברים ושבים על דפי הרשת.

למעלה