שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני לא יודעת אם אתם מכירים אותי אני לא מיזמן היצטרפתי לפורום ואף אחד לא שם לב אליי אבל לא משנה...... הייתי רוצה לעשות משהו למען הפורום מין תחרות כזאת... אז ככה...זה יהיה תחרות בין חברי הפורום והנה הגטגוריות.. הזריז של הפורום המגניב של הפורום המוכשר של הפורום המעדכן של הפורום המרוקאים של הפורום המשוגע של הפרום ה-משתמש של הפרום הפעיל של הפורום הציני של הפורום הצמד של הפורום הקרציה של הפורום הרציני של הפורום השלישיה של הפורום ----------------------------------------------- את התשובות שתירצו להצביע יש לישלוח במסרים בילבד תשובות יתקבלו עד יום חמישי ה-7/7/05 אחרי זה תשובות לא יתקבלו. אני מבקשת מכולם לענות על הכל ללא יוצא מן הכלל, מי שלא יודע ולא מצליח להחליט שיעשה אן-דן-דינו או משהו כזה.. בהצלחה לכול המתמודדידם ספיפוש הרעיון נילקח מפורום מאיה בוסקילה

למה נירא לך?!

ומה עשיתי לך אני לא מנסה ליפגוע באף אחד!! סכ"ה מישחק!!!!! ואם אמרת את זה בישביל לפרסם ת'תאר אז תדע שיש לך אתר יפה!

../images/Emo180.gifזאת מין תחרות כזאת../images/Emo181.gif

בין חברי הפורום! זה די כיפי! ואין פה שום כוונה ליפגוע באף אחד! כי ש פה קטגוריה ששמה "הקרציה של הפורום" ואין פה שום כוונה ליפגוע באף אחד..ואם לא הבנת משהו את יכולה ליפנוות אליי במסר או ב- אייסיקיו:327182556 או במסנג'ר:[email protected]
ספיפוש

אז אל תשחקי ולא ירשמו אותך בבחירותת

ויש הרעיון נילקח מ-פורום מאיה בוסקילה! מי שרוצה שיתחיל להישתתף ואני מעדיפה שהתשובות יהיו במסרים..

אז ככה

זאת מין תחרות בין חברי הפורום כול אחד צריך לישלוח לי מסר עם כול הקטגוריות וליד כול קטגוריה ליבחור שם שמתאים לקטגוריה.. יש לך עוד 10 ימים אם אף אחד לא ישתתף אני פשוט יבקש מהמנהלים לימחוק את השירשור! חבל שביכלל אני רושמת את זה=/--את המישחק--

היי...

תראי, לדעתי, לא כדאי לעשות את זה.. מםני שכבר קרו כמה פעמים שעשינו מין משחקים כאלה והרבה ילדים נפגעו...

למעלה