שלום לכולם..

sharon loya

New member
שלום לכולם..

אני חדשה כאן בפורום ,ורציתי להתייעץ בנוגע למצב שאני נמצאת בו. אני בת 28 ובן זוגי בגילי. אנחנו ביחד חצי שנה בערך, אפילו קצת יותר והקשר בנוי מעליות וירידות. הוא מסיים את לימודיו, גם לאורך הסמסטר הוא לא ממש מוצא זמן להיות איתי כי הוא עובד, בעיה נוספת שיש בנינו היא שהוא עוסק באומנות ורואה בכך את עתידו, ציור ופיסול וצילום (אכן בחור כשרוני). למרות שאיני מגדירה עצמי כקנאית יש לי בעיה אם העובדה שכחלק מהאומנות הזו כרוך בכך שיושבות\עומדות וכו מולו בחורות ערומות. בפוזות שונות, לעיתים יום שלם כשהוא לבד איתן, ולעיתים אף בחורות שהוא מכיר ושאני מכירה. ניסיתי לדבר איתו אך הוא אינו מסוגל להבין מה מפריע לי, וטוען שאיני "אומנותית" מספיק.. האם מישהו כאן מסוגל כן להבין אותי? מה אתם חושבים?

magenta73

New member
אוי אוי אוי

אל תנסי לעולם להיכנס בין אמן לאמנות שלו. האמנות תמיד תנצח. לא חשוב כמה גדולה האהבה הזוגית, האהבה לאמנות ולהגשמה עצמית בזה גדולה מהכל. הבחורות העירומות שהוא מצייר הן מודלים, הוא לא רואה בהן שום דבר מעבר לאסטטיקה. שום דבר.תאמיני לי, בתור מי שגם חוטאת בחטא האמנות.

sharon loya

New member
הבעיה היא שמדובר בנשים שגם

אני מכירב והן חלק מהמעגל החברתי שלנו..אני מודעת לעובדה שיכול להיות שהסעיה שיש לי קשורה בחלקה בדימוי שלי את הגוף שלי ובבעיות אחרות בקשר.. ועדיין..זה צורב לי וכואב לי והכי מפריע לי שהוא לא מצליח להבין מה מפריע לי..ולמה זה כואב לי

magenta73

New member
לדעתי

קודם כל, דברי איתו על זה, שהבעיה קשורה גם לדימוי העצמי שלך. ושכואב לך שהוא לא מצליח להבין. אבל, תביני שגם את לא מבינה אותו... התיסכול הוא דו-צדדי. פתיחות בקטע הזה רק תעזור. אני גם חושבת שיעזור אם את תדגמני בשבילו. יעזור גם לדימוי העצמי שלך, לאינטימיות בניכם ולהבנה שלך לאיך הוא מסתכל על נשים כשהן המודלים שלו.

אם כל הכבוד לאומנות.זה עדיין לא

לא צריך למנוע ממנו לנסות להבין את חששותיך ולנסות להבינך.גבר לא יכול להתחבא אחרי עיסוקו .בתרוץ של חופש אומנות.יש לי חבר צלם מקצועי אופנה ומאוד אומנותי. ומה שאני יודע הוא משלב לעיתים אומנות וסטוצים במסגרת אומנותית.. לכן טבעי שיש מה לחשוש אבל לדעתי זה שמול חברך שבחורה יושבת בחורה ערומה בפוזות שונות .זה לא אומר שהם נכנסים למיטה או יש סיבה לקנא . זה רק עבודה ורק אומנות.ולא אמור להפריע לך או לכאוב לך .

magenta73

New member
ואם חבר אחד שלך כזה

אז כולם כאלה? לא מסכימה איתך. מעבר לכך שיש הבדל גדול בין צייר לצלם אופנה מקצועי, כמה "אמנותי" שלא יהיה. למה להכניס את הבחורה ליותר סרטים ממה שהיא כבר נמצאת בהם?

למעלה