שלום לכולם...

lee 28

New member
שלום לכולם...

אני רוצה לקנות דיסק של פינק פלויד והתלבטתי בין The wall לבין Wish you were here קיוויתי שתוכלו לעזור לי...

rrrrrr5

New member
התלבטות קשה ...תקליטים הכי טובים

הייתי מתחיל ב wish

One Echoe

New member
הסבר קצר:

לדעתי מומלץ לך בכלל להתחיל עם תקליטים יותר מוקדמים, אבל כבר יש לך אותם או שזה לא מעניין אותך, אז עדיף לפחות שתתחיל עם WISH, אע"פ שאם כבר אז כבר, תתחיל עם הדארק סייד. בכל מקרה, עדיף להתחיל עם וויש מאשר החומה כי אלו פינק פלויד יותר טהורים, ותוכל לראות את כברת הדרך שהלהקה עשתה לפני שתשמע את התקליט המוגמר החומה.

lee 28

New member
*אני בת :)

ויש לי כבר את דארק סייד...

rrrrrr5

New member
אותי אין לך ...סגרתי תדלת וזרקתי תמ

תמפתח................

אומי5

New member
כמו כולם ...

גם אני ממליץ להתחיל מוויש יו וואר איר (איזה גרוע זה בעיברית...) קשה לי להסביר למה אבל אחרי שתכירי את שני האלבומים את תביני.... לגבי החתימה שלך : "נהרגו עשרות אנשים סיים קריין הטלוויזיה" "אויר אויר אני נרגש " "הפנים בין הידיים " כן כן גם אני הייתי שם -אסון ערד (לא זוכר ת'תאריך)......

new revolution1

New member
אני גם כן

ממליצה להתחיל בwish מכיוון שעדיף להתחיל לאט, מאשר בבום. דיסק החומה קצת אגרסיבי ומסובך להבנה, אז עדיף לך לקנות אותו אחרי היכרות קצרה עם דיסקים אחרים. גם כן הסרט יכול לעזור, חוצמזה שזה סרט טוב. אני זוכרת שדווקא התחלתי עם אומה- גומה, ואני חושבת שכדאי להתחיל עם דיסקים פחות מוכרים, חבל שלא נותנים מספיק קרדיט לדיסקים פחות ידועים וטובים לא פחות. יום טוב.

למעלה