שלום לכולם

efratmc

New member
שלום לכולם

גם לי בא להכין עוגות יפות כל כך...ויש לי שתי שאלות אם אפשר: 1. האם את בצק הסוכר (כשמרדדים משטחים..)כדאי לרדד על קורנפלור או על אבקת סוכר? 2. האם יש בעיה כלשהו לאחסן את העוגה במקרר? אני מתכננת עוגת יומולדת עם קרם בפנים...ולכן רוצה לשמור אותה במקרר למשך הלילה בתודה מראש אפרת
 

efratmc

New member
תודה ../images/Emo24.gif..ועוד שאלה אם אפשר?

באיזה עיפרון משרטטים קוי מתאר על העוגה? זהו עיפרון B6 רגיל שקונים בחנות של כלי כתיבה??או שזה משהו מיוחד? ולגבי תשובתך לגבי שמירת העוגת במקרר..אני מבינה שזה אומר שעוגות ממולאות בקרם לא באות בחשבון (אם רוצים להכין יום לפני)...אז מה אתם עושים כדי שהעוגה לא תהיה יבשה בפנים? ושוב תודה! אפרת
 
עפרום B6 רגיל לחלוטין

פשוט מהסיבה שהוא אינו רעיל. אם את מכינה יום לפני את בהחלט יכולה למלא בקרם גנאש. עיטוף העוגה בבצק סוכר גם אוטם אותה, כך שבאופן כללי עוגות בחושות ללא קרם יכולות להחזיק מעמד כך גם שבוע. לגבי קרמים המכילים שמנת וכו לא הייתי ממליצה להכין שבוע מראש, אבל אם תשימי למשל נוטלה אז ממש אין בעיה.
 
למעלה