שלום לכולם
גם לי בא להכין עוגות יפות כל כך...ויש לי שתי שאלות אם אפשר: 1. האם את בצק הסוכר (כשמרדדים משטחים..)כדאי לרדד על קורנפלור או על אבקת סוכר? 2. האם יש בעיה כלשהו לאחסן את העוגה במקרר? אני מתכננת עוגת יומולדת עם קרם בפנים...ולכן רוצה לשמור אותה במקרר למשך הלילה בתודה מראש אפרת
גם לי בא להכין עוגות יפות כל כך...ויש לי שתי שאלות אם אפשר: 1. האם את בצק הסוכר (כשמרדדים משטחים..)כדאי לרדד על קורנפלור או על אבקת סוכר? 2. האם יש בעיה כלשהו לאחסן את העוגה במקרר? אני מתכננת עוגת יומולדת עם קרם בפנים...ולכן רוצה לשמור אותה במקרר למשך הלילה בתודה מראש אפרת