שלום לכולם

שלום לכולם

מתי יודעים שצריך להרחיק את המרחק של הנעלים במכשיר לפי מה שהבנתי זה תלוי במרחק של הכתפים האם זה ישפיע אם לא נרחיק את המרחק במכשיר פשוט קצרו לנו את המכשיר ללא יכולת הרחקה. כמה זה חשוב?

זה מאוד חשוב לנוחות

וגם לצורה של כל הרגל. לפני כמה זמן אילן כתב שאפרת פתאום התחילה לבכות בלילה אחרי כמה ימים הם קלטו שהבר שלה קצר מידי. אחרי שהם סידרו את הבר אפרת חזרה לישון בלי בעיות (-: יש בחוברת PDF עם ההסברים של פונזטי קטע ותמונה על חשיבות אורך הבר. אולי יש מישהו בפורום שהבר שלהם כבר קצר? גם ביד שרה אפשר להשאיל ברים אך בתשלום חודשי כך שאני לא ממש ידעת אם זה משתלם. מה שכן יש רק שני גדלים שמגיעים לארץ והאורטוטיסטים חותכים אותם כדי שיהיה אפשר לקצר ולהאריך אותם. אני לא מבינה למה עשו לכם קיצור מוזר כז. האם עשו זאת בירושלים? אני צריכה כבר מזמן לעדכן את האתר על ירושלים אז אם כן בבקשה תכתבו ואעדכן גם את זה. וזה מהחוברת:
The bar should be of sufficient length so that the heels of the shoes are at shoulder width. A common error is to prescribe too short a bar, which the child finds uncomfortable [C]. A narrow brace is a common reason for a lack of compliance.​
וגם התמונה מהחוברת

את הבר קנינו אצל מולנר ואחר כך

הלכנו לחנות ברח אגריפס שם קצרו לנו את הבר הוא אמר שזה יותר מידי ארוך וצריך לקצר אנחנו מאמנים שטעה וזה לא היה בכוונה השרות שלהם פשוט נהדר לפני שבוע צלצלנו אליו ואמרנו לו שאנחנו מגעים מבאר שבע כדי לעשות מדבקות כדי שבר לא יוצא את הנעלים הוא אמר לנו תבוא אין בעיה בכל שעה באנו תוך חמש דקות פטר לנו את הבעיה וגם לא חייב אותנו.

אולי תראו לו תמונה של הבר הישן של

אושרי? כי באמת חבל על הכסף. אולי תשאלו אותו אם הוא מוכן להשתתף איתכם בבר חדש? יש גם אפשרות לבדוק קניית הבר בגודל השני- הארוך יותר ולקצר אותו באופן שיוכל להתארך.

למעלה