שלום לכולם..

MiriOrit

New member
שלום לכולם..

נכנסתי לפורום במקרה וסתם בא לי לשתף. שמי מירי, ואני בת 25. עד לפני שנה אמא שלי ואני היינו ביחסים גרועים ביותר! זה הגיע עד מצב שיום שישי אחד פשוט יצאתי מהבית התקשרתי לדודה שלי שתבוא לקחת אותי ועד אז חברה שלי באה להיות איתי. זו הייתה תקופה ממש זוועתית! הרבה כעס, כאב, בכי וצעקות. למזלי באותה תקופה גם הייתי עם רגל אחת בחוץ - כלומר, הייתי אמורה לעבור דירה חודש אחרי המריבה הזאת ביום שישי.(ולדעתי זה "עזר" למריבה) גם אחרי שעברתי דירה היחסים לא היו טובים (למרות שהיא עזרה לי לעבור ולסדר את הדירהI) באיזשהו שלב אמא שלי סיפרה לי שהיא הולכת לפסיכו' וביקשה שאני אבוא איתה למס' פגישות. אז באתי. למרות שלא רציתי הלכתי ועכשיו אני פשוט מאושרת שהלכתי! חפרנו, נקינו, סידרנו ועכשיו התקשורת בנינו פי 1000 יותר טובה! עכשיו אני יכולה לדבר איתה בסבלנות ולא מתעצבנת מכל מילה שיוצאת לה מהפה. עכשיו היא יכולה להבין אותי יותר טוב ולדעת להקשיב לדעה שלי. זהו, סתם רציתי לספר ואולי טיפה לעודד אנשים שנמצאים במצב שלי שהדברים יכולים להשתפר.

ברוכה הבאה מירי../images/Emo140.gif

אנחנו מקבלים את העידוד שלך בברכה. נכון, דברים יכולים להשתפר, ואם אנחנו מוכנים לשתף פעולה עם הצד השני אז הם גם משתפרים. זה יפה מצד אמא שלך שהיה לה האומץ לבקש ממך לבוא ועוד יותר יפה היה שהיסכמת. הדברים האלו משנים את החיים, ואת הקשרים בחיים. המון תודה על השיתוף. יעל.

ברוכה הבאה.

גם אחותי עברה תהליך דומה עם אמא שלי והיא אומרת שזה ממש עזר ליחסים בניהם.

למעלה