שלום לכולם.

אלכס1234

New member
שלום לכולם.

אני מגיב להודעה של המשתמש aviru49 הוא כתב: "הטחתי בקורת במנהלת פורום צימרים על כך שהיא משמשת מקדמת מכירות של צימרים באזור מגוריה,ועל כך שהיא מקדמת לראש הדף את הודעותיה,בשל כך היא ניתקה אותי מהאפשרות להגיב בפורום,תפוז משתפת איתה פעולה בכך שהיא מאפשרת לה לעשות זאת" הנושא הזה לא יעבור בשקט (אם הוא נכון כמובן). מבקש תגובה והסבר בעניין. תודה.

ה דרומי

New member
גם אני ראיתי את מה שהוא כתב

פורום טיולים בתפוז בתפוז משתפת פועלה בסתימת פיותו aviru49 ו 21:47 | 15/07/05 הטחתי בקורת במנהלת פורום צימרים על כך שהיא משמשת מקדמת מכירות של צימרים באזור מגוריה,ועל כך שהיא מקדמת לראש הדף את הודעותיה,בשל כך היא ניתקה אותי מהאפשרות להגיב בפורום,תפוז משתפת איתה פעולה בכך שהיא מאפשרת לה לעשות זאת . אני לבעל צימר כזה לא יגיע גם לא בחינם וגם לא תמורת מיליוןדולר גם בזמן אחר באיזה מקום בנט . הוא חיפש להגביב למי שהיה או כתב משהו שלילי. נגד צימרים. יסלח לי מראש אדון בעל הצימרים אבל ככה לא "בונים" חומה. חוץ מזה שאני לא מכיר למעט ורטואלי את השמות מאחורי המקלדת ומה אם בכלל היה משהו קודם אבל מי שהיה צריך לקבל הסבר קיבל {לא ממני}. יש את תיבת המסרים לפתור בעיות ולא קבל עם ועדה וחמתו. חבל שהדברים מגעים למצבים כאלו. כולנו כאן האחד\ת לטובת עזרה לשני\ה
שהכול יבוא על מקומו בשלוםאמן ואמן

drtrip

New member
../images/Emo13.gifאלכס יקר,ברוך בואך לפורום!

קודם כל ברוך בואך לפורום, הנך גולש חדש בו נכון??? אבי היה צריך כצת להרגע, הרבה פעמים הוטחו בפורום שלנו דברי הסטה לא נכונים ולא ראויים לפורום. הפורום הינו למטיילים שמחפשים צימרים. העזרה שאנו נותנים לבעלי הצימרים היא לפרסם את עצמם בלוחות שלנו. יש לנו יועצים לכל אזור ואזור והנה הפירוט: אמנון גופר- גליל מערבי ועליון אני- גליל עליון ותחתון ורמת הגולן שירשיר-אזור המרכז הדרומי- אזור הדרום שמר2- בתי מלונות באילת ובארץ בכלל!!! אני חושבת שאנו מכסים יפה את הארץ. הודעותינו נרשמות וננעצות למעלה כי כך אנו נוהגים בפורום על הודעות שנראות לנו כחשובות. כל צימר שאני רואה אני רושמת עליו בפורום כי זאת מהות הפורום. הייתי ברמת הגולן, גליל עליון וקצת גליל מערבי ורשמתי כל צימר שראיתי כי כך מתנהל הפורום. הפורום מנוהל על ידינו ויש לו את החוקים שלו. הגלישה בו אינה חובה, אך מי שבוחר לגלוש בו,שיגלוש בכייף. איני מוכנה לקבל בקורות כל הזמן, הטחות שווא ולסטות ממהות הפורום בגלל מישהו שרוצה שיהיה לו קצת אקשיין!!! אם יש לאבי להגיד לי משהו, יש מייל פנימי ואפשר להדיין על דברים שאינם נראים. אך ההסטה המכוונת הזו לא מקובלת עלי!! לכן השהתי את אבי שלנו לתקופת צינון מקווה שירגעו הדברים ונוכל אנו והוא בבוא הזמן להמשיך ולגלוש בפורום ולהנות ממנו ומהאינפורמציה שבו. שיהיה לך ערב נעים!

שלום לך המנהלת

מה קורה עם יועצים במזרח המדינה בקעה מעלה אדומים גוש עציון דרום הר חברון היכן נוכל למצוא שם מיטה להניח את ראשנו ? אשמח לקבל את שמות היועצים לאזורים אלו.

שמר2

New member
../images/Emo13.gifלגבי ורד יריחו וקלי"ה, זה אני

בקלי"ה התארחתי תקופה ארוכה, ואת ורד יריוחו הקפתי באין ספור סיורים ממונעים, ובאחת הפעמים טרחתי להציץ בצימרים שם...

אלכס שלום!

אני עובד כאן בהתנדבות וממעמקי ההתנדבות אני עונה לך - לכל מטבע שני פנים והדרך הטובה היא לא לשכוח שיש לה (למטבע) גם עובי. ומכאן ידידי, אני מציע שתפנה ישירות למנהלת הפורום במייל, בדוק את העניין ואחר כך נוכל לנהל כאן דיאלוג תרבותי. וגם אני שהרגע נכנסתי וראיתי את דבריו של aviro אשאל שאלות את מנהלת הפורום ואחר כך... נראה... גלישה נעימה לך וברוך הבא בצל קורתינו

אמנון...אתה גליל מערבי,ועליון ?

יופי יהיו לי כמה שאלות תודה על רוח ההתנדבות עם הנגב אין לי בכלל בעיה!!!! יש לי את הדרומי "ישתבח שמו"
גם לך אמנון

למעלה