שלום לכולם!!!!

black_magic

New member
שלום לכולם!!!!

מה שלומכם?? אני שמחה לראות שהפורום הזה התקדם!!! ואני רוצה שימשך כך!!! תודה לכל מי שמשקיע ורושם פה הודעות!! ואני רוצה להעיר בקשר למשהו, הפורום הזה זה לא לדש"ים.. זה בשביל לדבר על כל מיני נושאים אני מקווה שלקחתם את זה לתשומת ליבכם..
אוהבת!

leahle

New member
את ממש צודקת!

אני מבקרת בפורום הזה כל יום, סתם כי זה נשמע לי מעניין וכמעט ולא הגבתי חוץ מפעם אחת, כי רוב ההודעות פה זה ד"שים, ואתם דוקא נשמעים חברה די מענינים:)

black_magic

New member
באמת?

את תמיד מוזמנת לפה!!! ואת יודעת, את יכולה גם לפתוח הודעות ולהתחיל דיון על משו במקום לחכות שמישהו אחר יעשה את זה..

leahle

New member
באמת!

תודה על ההזמנה, אני חושבת שאני אקבל אותה:) זה מעניין אותי, לכן אני באה, וגם בגלל שאתם נחמדים:) ואת צודקת גם בזה, בעיקרון אני תמיד יכולה לפתוח הודעה חדשה ולהתחיל דיון, אבל אין לי הרבה מושג על ליקוי שמיעה וכו´, ובכל זאת זה מעניין אותי, לכן חשבתי קודם להכיר אותכם, לשמוע על מה אתם מדברים ולנסות להבין, ואז אם אפשר גם להגיב:) שבת שלום...

LordNor1

New member
אנשים לא מפתחים דיון... מישהו מנסה

לפתח דיון אבל מעט אנשים עונים ואז שוכחים מזה...

אני מסכימה איתך...

אז מה תעשה? יש לך מה להציע לנו כדי להתפתח את דיונים וכו´. אולי תתרום נושא כלשהו...

LordNor1

New member
שאני מנסה לפתוח דיון אחרי כמה

הודעות אנשים כבר מפסיקים להתייחס... ככה שאין טעם... אני אשמח להשתתף בדיון שמישהו יפתח...

המרחפת

New member
שימי לב לשני הדיונים למטה

שגם את הוספת לאחד מהם תגובות, אך כל אחד מהם זכה לשתי תגובות בלבד, למרותשאלו דיונים שבאמת פונים לכל הכותבים כאן, מבחינת העניין וההזדהות. חבל שלא מגיבים עליהם.

למעלה