שלום לכולם... ל... ול.... ול....ול....ולכל מי ששכחתי.
L Lord_of_Code New member 27/7/01 #7 היי....היי...זאת שיחה פרטית... טוב אז ניפגש בצ´אט...יאללה ביי...
ט טללבן New member 27/7/01 #10 לורד מה קרה.? לקחתי את אשתך לשעה (של הליכה) ואתה כבר התחלת לדבר עם עצמך???.
ש ששק New member 27/7/01 #11 טטטללל... היה נהדר, כיף לדעת שיש לי שכנות כאלו נחמדות.... ולגבי הלורד.... זה קורה לו לפעמים... במיוחד כשהוא בפינה...
טטטללל... היה נהדר, כיף לדעת שיש לי שכנות כאלו נחמדות.... ולגבי הלורד.... זה קורה לו לפעמים... במיוחד כשהוא בפינה...
ש ששק New member 27/7/01 #12 טל... אני נוטשת להתקלח ולישון.... הלורד עסוק בתיכנות וכשזה קורה.... אין עם מי לדבר...... אז לילה טוב...נשתמע ...עדיין מחכים שתבואי לקפה.... הטיול לא מקנה פטור....
טל... אני נוטשת להתקלח ולישון.... הלורד עסוק בתיכנות וכשזה קורה.... אין עם מי לדבר...... אז לילה טוב...נשתמע ...עדיין מחכים שתבואי לקפה.... הטיול לא מקנה פטור....
ש ששק New member 27/7/01 #13 נ.ב...אמרתי ללורד שאתן כל יום הולכות ושאצטרף בימי חמישי.... את יודעת מה הוא אמר???? "אבל מה זה שווה?...הן גם חוזרות..."
נ.ב...אמרתי ללורד שאתן כל יום הולכות ושאצטרף בימי חמישי.... את יודעת מה הוא אמר???? "אבל מה זה שווה?...הן גם חוזרות..."
ר רובנס New member 27/7/01 #15 לורד חייב לך ../images/Emo6.gif הגונב מגנב פטור (זוכר את ההוא מבגדד) אז אל תרדוף אותם יפרחו אחרים............... ובנתיים הנה כמה זהו מספיק לך..........
לורד חייב לך ../images/Emo6.gif הגונב מגנב פטור (זוכר את ההוא מבגדד) אז אל תרדוף אותם יפרחו אחרים............... ובנתיים הנה כמה זהו מספיק לך..........