שלום לכולם!

yportnoy37

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם. כזכור לכם טסתי לפני שבוע וחצי, ל"מסע מסביב לגלובוס". כרגע אני בווילס, אחרי שהגעתי ללונדון, טסתי לאמסטרדם, חזרתי ללונדון והגעתי לכאן ברכבת. רציתי רק לציין את איזיג'ט לטובה מאוד, ושיקבל ח"ח מי שהציע לי אותם. השירות הוא לא רק זול, אלא מהיר, יעיל ונוח. טסתי לאמסטרדם ובחזרה עם ה A319 הדנדשים, והיה פשוט תענוג. לא פלא שקוראים לזה איירבוס - זה ממש אוטובוס מעופף. ברגע שהוא הגיע ליעד, הוא כבר באוויר חזרה אחרי חצי שעה בערך. אז אני ממליץ בחום על איזיג'ט לטיסות פנים-אירופיות, פשוט מעולה. אז הנה תמונה של האוטובוס המעופף מסכיפהול. וכמו שהבטחתי, עוד תמונות בהמשך. צ'ירס!

e dor

New member
שמח לשמוע שנהנית באיזי-ג'ט

בהחלט נשמעת כמו חברה מעולה. תרגיש חופשי לשלוח לנו תמונות מתי שרק נוח לך
תשמור על עצמך ותעשה חיים !

navig8tor

New member
חברת איזיג'ט-לא הכל כ"כ ורוד

החברה שייכת לסוג חברות ה"לווקוסט",משמעה:מחיר הכרטיסים זול הפינוק לנוסע הוא מינמאלי,והדגש הוא על הטסת נוסעים ממקום למקום בזול ובתזמון מתאים ליעדים המבוקשים.איך מצליחה החברה לעשות זאת? בין היתר ע"י תשלום משכורות רעב לעובדיה.החברה משלמת את המינימום המותר ומנצלת את מצב התעסוקה הקשה,ומה שיותר מוכר לנו,את הרצון של הטייסים לצבור שעות טיסה על מטוסי איירליינס,תמורת שכר נמוך מאד. דבר מאד דומה קורה בטיסות המסחריות בארץ.טייסים מסחריים מחוסרי עבודה מבצעים ,לדוגמא,טיסות רומנטיות לאורך חופי הארץ,תמורת חמישים שקל לחצי שעת טיסה בלבד!עכשיו לאחר שאלעל וארקיע עובדות תחת מנהל אחד, יצאה אתמול טיסת אלעל לאירופה,במטוס ארקיע על צוותו.השכר שצוות ארקיע מקבל עבור הטיסה נמוך בהרבה משל צוות אלעל,וזה הרבה יותר משתלם לאלעל.

HELLAS

New member
navig8tor

מסכים איתך בכל מילה ומילה. אני עצמי מאוד נגד Easy-jet ומכיר הרבה אנשים שלא אהבו אותם.

yportnoy37

New member
זה סותר את כללי השוק החופשי

אני חושב שמה שאיזיג'ט עושים זה מאוד נכון. מעבר לזה שאצלם טסים במטוסים חדישים, התזמון מעולה, והזמנים מדוייקים, יש סיבות גם מעבר לזה. לדוגמא, אני לא רואה שום סיבה לשלם מחיר כפול (או משולש) על בדיוק אותה טיסה, רק בחברה כמו בריטיש או KLM. במיוחד לא כשזה רק טיסה של של שעה בתוך אירופה ביעדים נורא קרובים. ניתן לגזור מכך שגם החשיבות של הדיילים וצוות האוויר מאוד פחותה, בעיקר מהעובדה הפשוטה שהם לא עושים כמעט כלום. הדיילות לא מגישות אוכל (מי שרוצה - יכול לקנות), לא מביאות כריות ולא שואלות אם אני צריך משהו. ויודעים מה? ככה זה צריך להיות! בטיסות כאלה, המטרה היא להפוך את זה לדבר שהוא קונצנזוס כמו נסיעה באוטובוס או רכבת, או אפילו יותר. ואני אגיד לכם רק כהערה קטנה שכרטיס רכבת על אותו קו עולה כפול 4. המגמה הזאת היא לדעתי מאוד חיובית ותורמת לתחרות בתעופה. אני לא חושב שצריך להכנע למחירים הנוראים של חברות התעופה רק בגלל שהתרגלנו לשלם מחירים כאלה. נמאס כבר לשלם 300 דולר בטיסה פנים אירופאית או 800 דולר לארה"ב - זה פשוט המון כסף. ובדיוק כמו שיש אנשים שאין להם כסף ולכן אין להם ברירה לעבוד בעבודות במשכורת מינימום, ככה יש אנשים שאין להם כסף לשלם 300 דולר על טיסה פנים אירופאית רק בגלל שהיא איזה חברת תעופה נחשבת. ותחשבו על זה

grants

New member
לא מדוייק

איזי ג´ט היא מקום עבודה נהדר לטייסים. מציעים חבילת תנאים מצויינת ושכר הוגן. יש להם אפילו תכנית קדטים משלהם בשיתוף עם אקדמיה יוקרתית באנגליה. היא הפכה למעשה לחברה שעוברים אליה לצורך קריירה, לאחר שצוברים שעות במקום אחר. מה הסוד של ה LOW COST?... כרטיס בהתראה קצרה עולה המון (!), כרטיס בתקופה חמה עולה המון, כרטיס בשעות הלחץ עולה הרבה, טייסים עובדים קשה, הפעלה משדות תעופה זולים יותר, מטה פחות שמן ויותר יעיל, עסקאות טובות עם בואינג ואירבאס, אין קייטרינג, מכירת כרטיסים דרך האינטרנט, מטוסים צפופים ועוד. המון חברות קלאסיות באירופה הורידו מחירים וחלקן אף מפעלות שרותי LOW COST . לגבי RYANAIR, הטייסים משלמים על ההסבה למטוס, מקבלים משכורת בסיסית נמוכה אבל שכר טיסה גבוה שמביא אותם למשכורות יפות מאד. כמובן שהם קורעים את התחת בשביל זה (מגיעים למקסימום המותר השנתי).

yportnoy37

New member
פינוק לנוסע??

איזה פינוק אתה רוצה בדיוק? תחשוב שאם היית נוסע ברכבת זה היה לוקח לך x4 זמן וx4 כסף, בלי שום פינוק. רוצה פינוק? תשלם אלפי דולרים ותטוס בביזנס או פירסט בבריטיש. רק אל תשכח למשכן את הבית בדרך.

למעלה