מלא זמן לא הייתי כאן אז כנראה אתם לא זוכרים אותי...(לא משנה...). יש לי שאלה,הסרט "מסור"(Saw) שווה צפיה? אני לא צריך תקצירים,אני צריך ביקורות ממכם. תודה מראש.
אני ממליץ לך מאוד על הסרט המסור, בלי לפרט הרבה זה סרט נורא פסיכי גאוני, וגם יש בו דברים לא נעימים. בקיצור אני חושב וגם הרבה יגידו לך את זה כפורום פה, שזה סרט אדיר ממש ושווה לראות. אני כבר מחכה להשיג לראות את מסור 2 שיוצא עוד מעט
אני מקווה שלא נבהלת לנו מ Martin Fierrrro הוא פשוט לא במצב רוח היום למעשה בכלל לא...פשוט תתעלם ממנו הוא נמצא בכמה פורומים וסתם מציק, מציף, ומקלל שם, אין מה לעשות נגדו. אז פשוט תתעלם...נקווה לראות אותך יותר כאן בפורום, יש פה הרבה פנים חדשות
ממש אבל ממשששששששששששששש שווה צפיה.. ובטח שהוא סדיסטי- בגלל זה אנחנו אוהבים אותו!! במיוחד נעמה!! =]] please don't kill me!!! היא גם נהנית להרוג אותי.. =]]
זה ממש לא יפה! אני לא נהנית להרוג אותך! עובדה! את עדיין חיה!! חוצמזה... מה סדיסטי בו???? אני אישית מסכימה עם הרוצח.... הוא עומד למות....והוא מלמד אנשים שלא מעריכים את החיים שלהם להעריך אותם.... מי שלא יצא חיי מ"המשחקים" שלו....כנראה לא רצה מספיק לחיות! אחלה סרט!!!! (וממש לא סדיסטי!!!)
ירוצחת!!! גם אם הם לא רוצים מספיק לחיות זה לא סיבה לרצוח אותם!!! ונגיד זה עם החוטי תיל- how the fuck הוא אמור לשרוד? וזה עם הנר? הוא רצה!!!!!!! זה לא קשור- צריך ללמד אותם לקח אבל לא בצורה הזאת!!!