שלום לכולם

דור*

New member
שלום לכולם

שלום אני חדש פה (כן כן אין ה´ אחרי הש´) בכל מקרה ראיתי קצת אחורה מה שכתבתן בעיקר וזה נראה לי שאתם ממש חברות וזה נראה לי פורום ממש משפחתי - כל הכבוד. אני רציתי דווקא לפנות לבחור בשם VINST23 שכתב שהוא ירד משהו כמו 30 ק"ג וכו´ וזה ממש מרשים - אז רציתי לשאול אותו קצת שאלות פשוט כי אני סובל מאותה בעייה אז אם הוא יוכל קצת לפרט וכו´ אז אם הוא רואה את ההודעה אשמח אם ייתייחס. תודה.
 

פורומית

New member
שלום גם לך

וברוך הבא, אם תשאר איתנו, אני בטוחה שתהנה וגם תצליח ותפיק מזה טוב. אתה רוצה את סוד ההצלחה? פשוט מאוד (הלוואי...) הרבה ספורט, פעילות גופנית, תרשם לחדר כושר, תלך ברגל, תלך לבריכה וכל דבר אחר ששורף קלוריות, וכמובן תשמור על תזונה נכונה, לא צריך לצום, אפשר גם לאכול טוב, אבל להקפיד שזה יהיה רק מדברים בריאים ומזינים. ואיך שכחתי? תשתה הרבה מים! לפני האכול, לפני ואחרי ספורט, זה טוב, בריא ועוזר לחילוף החומרים, שמעתי שמים קרים אפילו עדיפים, כי הגוף צריך יותר קלוריות על מנת לחמם את המים הקרים לטמפרטורת הגוף... בהצלחה!
 
היי דור ../images/Emo13.gif

ברוך הבא למעוננו הקט והצנוע
אתה מוזמן לבוא, להיכנס, לבקש עצות, לשאול שאלות, וסתם לשפוך את הלב... אנחנו ננסה לעזור כמיטב יכולתנו ולעודד... בינתיים קבל
, מקווה שתרגיש פה בנוח.
שלך, ס.ש.
 

רוזנה

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

סוף סוף נכנס גבר לחבורה! ברוך הבא, יופי שאתה כאן. יש לי שאלה בשבילך כנציג הגברים...
למה הגברים הסובלים מעודף משקל, לא באים לפורום הזה? זה לא שאין להם בעיה, ושהם אינם צריכים תמיכה... מקווה שאתה לא מרגיש מותקף מדבריי (נוכחתי לדעת שאנשים לוקחים כאן דברים קשה...) ושתהיה מספיק קליל כדי לכתוב תשובה
בית ...
 

ארינה

New member
היי דור ברוך הבא

אני מאד מקווה שתרגיש נוח. אנחנו בהחלט משתדלים לעזור כאן אחד לשני. כיף לנו פה אנחנו ממש חברים. בהצלחה גם לך אוהבת ארינה
 
למעלה