שלום לכולם!!!!

שלום לכולם!!!!

יש לי בקשה- אני ועוד כמה חברות- בערך עוד 2-3, מינימום, רוצות ללכת באוגוסט לאילת{אם אתם זקוקים לתאריכים, אז אנחנו רוצות ללכת ל-3 ימים- מ-15/7/05 עד ל-17/7/05} אנחנו מחפשות איזה מלון/אכסנייה זולים באילת שיהיו רק על בסיס לינה. אנחנו לא מחפשות איזה משהו מהודר או יפה, העיקר מקום שנוכל לישון בו בלילה, להתקלח, ולהשאיר בו את התיקים שלנו במשך היום. כמו כן- אם מישהו יכול להמליץ לנו על אטרקציות, פעילויות,מקומות מענינים ודברים כיפים ומהנים שאפשר לעשות באילת- עדיף כמובן שהם יהיו זולים. {תנו כל רעיון- גם אם זה נשמע לכם בנאלי או ידוע מראש, כמו ים, קניון, טילת, ועוד, אנחנו לא מכירות את העיר ונשמח לכל עזרה} כל רעיון נוסף יתקבל בברכה! תודה מראש לכל מי שיעזור!!!

שכחתי לשאול עוד משהו....

אם אפשר גם לקבל קצת מידע על דרכי התחבורה לאילת ובאילת- אנחנו מגיעות מקריית גת- ורצינו לדעת מהן הדרכים בהן אפשר להגיע לאילת- כולל ,כמובן, מחירים וזמנים, וכן מידע על התחבורה בעיר עצמה- איך אפשר להגיע ממקום למקום.

הגעה באוטובוס...

הכי קרוב אליכם זה לנסוע לצומת קסטינה, משם יש אוטובוס שיוצא למיטב זכרוני פעמיים ביום - הראשון ב - 6 בבוקר ישיר לאילת. תתקשרו לאגד ותבררו שעות כי כדאי להזמין מקומות מראש שיהיה לכם כיסא לשבת... לגבי מקום לינה באילת אני לא ממש יכולה לעזור, אבל יש די הרבה מלונות ישנים שכנראה זולים יותר - בקעת הירח, אדומית וכו' - תתקשרו לברר מחירים ללילה. לגבי בילויים - יש לכם את הים המדהים, ריף הדולפינים אם בא לכן לצלול אבל זה די יקר, הטיילת שבה מקומות בילוי ומסעדות, הקניון על הטיילת, IMAX שזה קולנוע תלת מימדי אבל זה יותר לילדים, זהו בנתיים מה שעולה לי....

ה דרומי

New member
עוד דרך הגעה זה לעלות לרכבת

בקרית גת לרדת בתחנת באר-7 מרכז לעבור את הכביש ואתם בתחנת אגד באר-7 אבל כול זה אחרי שהזמנתם כרטיסי נסיעה באגד ומרא לקחת את האוטובוס שנוסע בלילה ולהגיע באור ראשון לאילת ככה לפחות הרוחתם יותר שעות באילת ושוב

ה דרומי

New member
להגיע באגד לאילת אפשר ורצוי להזמין

כרטיסים מראש. {מצורף קישור לעזרה} לגבי מקומות לינה {מצורף קישור לעזרה} לצלצל ולברר מב
או ב
לגבי בילוים {מצורף קישור לעזרה} מה שנשאר לכן זה לצלצל לגבי מקומות לינה להגיעלשים את התיקים בחדר ולצאת ו"לקרוע" את העיר

LGOETA89

New member
אתן יכולות לנסוע

בתאריכים של העיר האדומה זה שבוע של מסיבות וזה בחינם זה יחסוך לכן הרבה תחשבו על זה...ובקשר לאכסניות אתן יכולות להשכיר דירה או משהו זה לא יוצא הרבה...

למעלה