שלום לכולם!!!

barbi2000

New member
שלום לכולם!!!

שלום לכולם!! אני כאן חדשה בפורום!! ורציתי לעשות סקר קטן: איזה סדרה לדעתכם יותר יפה???
ראש גדול???? או.........
השמייניה????? תענו לסקר ואני כבר יגלה את התוצאות בהמשך......... זהו יאללה בייי!!!!!!!!!!

ANGEL213

New member
טוב

גם השמיניה וגם ראש גדול הם סדרות נחמדות אבל ראש גדול יותר שווה (יש לי יס)

ראש גדול..לא שראיתי השמנייה

^.^ ברוכית הבאית גם אני חדשה...ולמה מיתעלמים מבועז ואיילה?....כאילו הם לא משחקים שמה זה מזה מעצבן.

barbi2000

New member
ועכשיו אני מוסיפה עוד אפשרות....

לבחירה : פלורסיינטה!!!!!!!!! אם התחלתם לבחור אז תחשבו שוב ואז תבחרו כי יכול להיות שאפשרות 3 תשפיע עליכם!!!!!!!!!!!

טוב זה שיא..

אתה נמצא בפורום *-*ר-א-ש ג-ד-ו-ל*-* ואתה שואל מה יותר טוב.. חח טוב זה ממש דפוק... אם אנחנו פה מה זה אומר? שאנחנו אוהבים יותר השמיניה.. או סתם בא לנו להתכתב? טוב אבל בכל מקרה.. אני אף פעם לא ראיתי השמיניה אז אין לי מושג מה יותר טוב.. אם היה לי גם הוט וגם ראש גדול הייתי אומרת לך.. אבל לא יודעת.. טוב אני בוחרת *-*ר-א-ש ג-ד-ו-ל*-*

shaninosh3

New member
ברור אבל ברור ש....

פלוריסיינטה!!!
כאילו אין בכלל מקום להשוואה.... ראש גדול אומנם זאת סדרה חביבה אבל לא יותר מזה!!!! פלוריסיינטה זה ה-סדרה!!!!!!

LrZt1986

New member
הסקר דפוק...

מתוך הגדרה מי שקולט את "ראש גדול" מחובר ליס ולא להוט ולא יכול לקלוט את "השמינייה", ומן הסתם גם ההיפך הוא הנכון... מי שרואה השמינייה מחובר להוט וכו'... ככה שהסקר פונה לציבור שמחובר הן לכבלים והן ללווין, דבר שהוא מיותר לחלוטין, ואולי קיים בכמה בתים בודדים בארץ... ככה שקיימים מעט מאוד אנשים שצופים באדיקות בשתי התוכניות ויכולים לתת תשובה כנה שבאמת משקפת את דעתם לגבי השאלה שלך... או בקיצור... הסקר דפוק :)

°°NaTaLi°°

New member
ראש גדול דהה

וראיתי כמה פרקים מהשמינייה ראש גדול פי מיליון יותר שווה!

ראש גדול../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

למעלה