שלום לכולם!

גלגולה14

New member
שלום לכולם!

אני מהפורום של "השמיניה" ולפני שאתם מוחקים או מפסיקים לקרוא את ההודעה שלי רציתי לבקש בקשה אחת רק-תקראו עד הסוף כי הכוונות שלי טובות
ההבדל היחידי ביני והחברים שלי בפורום "השמיניה" לביניכם הוא שלנו יש HOT ולכם יש YES. אני בטוחה ואפילו משוכנעת במאה אחוז שראש גדול ו-השמיניה נוצרו לא כדי לגרום מריבות על איזה סדרה יותר יפה בין מחוברי HOT ל-YES
הם נוצרו בשביל מטרה אחת בלבד- לגרום לכולנו ליהנות 5 ימים בשבוע ולשכוח מכל הצרות שמאפיינות אותנו בחיי המדינה הזאת!!! בגלל זה,לא צריכים אנחנו-גם אני וחברי הפורום שלי וגם אתם חברי הפורום הזה להיכנס לפורום ה"מתחרה" בהודעות של איזה סדרה יותר שווה ואיזה סדרה לא יפה- שהשחקנים פה משחקים כמו לא יודעת מה ובסדרה השנייה בכלל לא צריך להסביר!!! בגלל זה אני קוראת לכם- כל מי שמסכים עם מה שאמרתי צריך לרשום בנושא ההודעה שלו
ובתוכן- "כי גם אני מסכים ומתחייב למה שכתוב" וכל מי שלא מסכים(אם יש כאלו בכלל אשמח לראות מי) צריך לרשום בנושא ההודעה שלו
ובתוכן- "כי אני לא מסכים ומה שאת אומרת שווה ל-
". אבל חשוב שתזכרו: לא לשלוח
או
כי ראיתם הודעות שכבר נשלחו או כי קראתם את הסוף של ההודעה שלי! כי חשוב שתקראו ותפנימו עד הסוף ורק אז תגיבו
שלכם בהמון תקווה לקיום טוב של חיי שלום בין מנויי HOT ל-YES: גלית מפורום "השמיניה"

שירי116

New member
../images/Emo45.gif

כי גם אני מסכימה למה שכתוב וגם רציתי להגיד- לי יש גם yes וגם hot אז אומנם השמינייה וראש גדול משודרות באותן שעות אבל יש גם את כל הפרקים בסופי שבוע (ביום שבת ברבע לארבע) וגם ראש גדול לא ראיתי הכל כי אלו שידורים חוזרים וראיתי כשהיה ביסבבה. ובנוסף לכל, יש לי hot v.o.d אז יש לי אפשרויות שונות לראות את התוכניות ואני יכולה לצפות בשתיהן. לדעתי- אין בכלל מה להשוות! שתי התוכניות מעולות, יפות, מעניינות ועם שחקנים מצויינים! אלו שתי תוכניות שונות- וגם אם יש דמיון ביניהן, כמו שגלגולה14 אמרה- הן לא נוצרו בשביל להתחרות ביניהן. אני אוהבת את שתי הסדרות- ולא כל אחד חייב לאהוב את שתיהן, ברוררררר שלא! אבל למה להשוות כל הזמן- זה יותר טוב זה פחות טוב ועוד... זכותו של כל אחד להביע את דעתו- אבל למה בדרכים לא יפות? אני לא ראיתי ירידות על התוכניות בפורומים האלו שבתפוז, אבל ראיתי שמשווים במקום אחד אחר (אבל בדרך יפה) וגם לפי ההודעה של גלגולה14 אני הבנתי שכל הזמן משווים.

hagary1

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

גם לי פעם היה HOT אבל בגלל שעברתי דירה אח שלי ואני רצינו משהו קצת חדש ולהורים שלי לא היה איכפת...אז יופי שבאת וכתבת פה!(...כדי שלא כולם ימשיכו לשנוא אחד את השני!)

למעלה