שלום לכולם!
אני מהפורום של "השמיניה" ולפני שאתם מוחקים או מפסיקים לקרוא את ההודעה שלי רציתי לבקש בקשה אחת רק-תקראו עד הסוף כי הכוונות שלי טובות
ההבדל היחידי ביני והחברים שלי בפורום "השמיניה" לביניכם הוא שלנו יש HOT ולכם יש YES. אני בטוחה ואפילו משוכנעת במאה אחוז שראש גדול ו-השמיניה נוצרו לא כדי לגרום מריבות על איזה סדרה יותר יפה בין מחוברי HOT ל-YES
הם נוצרו בשביל מטרה אחת בלבד- לגרום לכולנו ליהנות 5 ימים בשבוע ולשכוח מכל הצרות שמאפיינות אותנו בחיי המדינה הזאת!!! בגלל זה,לא צריכים אנחנו-גם אני וחברי הפורום שלי וגם אתם חברי הפורום הזה להיכנס לפורום ה"מתחרה" בהודעות של איזה סדרה יותר שווה ואיזה סדרה לא יפה- שהשחקנים פה משחקים כמו לא יודעת מה ובסדרה השנייה בכלל לא צריך להסביר!!! בגלל זה אני קוראת לכם- כל מי שמסכים עם מה שאמרתי צריך לרשום בנושא ההודעה שלו
ובתוכן- "כי גם אני מסכים ומתחייב למה שכתוב" וכל מי שלא מסכים(אם יש כאלו בכלל אשמח לראות מי) צריך לרשום בנושא ההודעה שלו
ובתוכן- "כי אני לא מסכים ומה שאת אומרת שווה ל-
". אבל חשוב שתזכרו: לא לשלוח
או
כי ראיתם הודעות שכבר נשלחו או כי קראתם את הסוף של ההודעה שלי! כי חשוב שתקראו ותפנימו עד הסוף ורק אז תגיבו
שלכם בהמון תקווה לקיום טוב של חיי שלום בין מנויי HOT ל-YES: גלית מפורום "השמיניה"
אני מהפורום של "השמיניה" ולפני שאתם מוחקים או מפסיקים לקרוא את ההודעה שלי רציתי לבקש בקשה אחת רק-תקראו עד הסוף כי הכוונות שלי טובות