שלום לכולם :)

שלום לכולם :)

אני חדשה כאן...אני החלטתי שאני רוצה לדבר בפורום כי אני כבר הישתגעתי מאמ שלי אמא שלי היא ממש אוהבת ניקיון חולת ניקיון היא יכולה לזרוק את כולם מהבית רק שזה קשור לניקיון.אני אפילו לא יכולה להכין לידה חביתה שלא נדבר על דברים אחרים רק ביגלל הניקיוןןןןןןןןן ולפני כמה זמן היא זרקה לי תנעליים שלייי אני לא מבינה למה?? כי הם קצת היו ישנות אוף נימאס לי כבר היא עושה לי כביסות ואני לא רוצה היא מנקה לי תחדר ואני מישתגעת הכל קשור לניקיון מה אני יעשה איתה???????? אני חייבת לדבר על זה כבר נימאס לי אין אי אפשר לדבר איתה ולא משנה מה אומרים לה היא בשלה!מזל דגים מה נעשה היא אמא שלי ולפעמיים היא עושה מלאן דברים שזה לא בסדר ולא ככה צריכים להיתנהג אבל בכל זאת אני אוהבת אותה ושהקדוש ברוך הוא ישמור לי תמיד על ההורים

Breaking Wave

New member
אהמ

אני מבינה אותך
גם לי יש אימא מטורפת לא פחות משלך. (רק לפני שבוע היא כיבסה לי חולצה שלקח לי לילה שלם להכין והרסה אותה לגמרי) פיתרון קסם? אין. חיפשתי, בנרות חיפשתי. כמה שניסתי לדבר איתה - הכל לשווא. מה שכן, הצלחתי לשכנע את אבא שלי שידבר איתה וירגיע אותה עם הנקיון. ועשינו הסכם שהיא התחייבה לשמור עליו - הכנתי רשימה של סעיפים שאני מבקשת ממנה לא לעשות או להתייעץ איתי לפני, והיא הכינה רשימה של סעיפים שהיא לא רוצה שאני אעשה. (ביקשתי ממנה לא לזרוק לי דפים, דברים פרטיים, לא לכבס לי חולצות לפני שהיא מתייעצת איתי, לא לשנות לי את הסדר בחדר וכו'. היא ביקשה ממני לא ללכלך, לנקות אחריי, לשמור על החדר מסודר אחרת היא תסדר אותו בעצמה וכו') פלא ופלא הדבר עבד אולי לא כמו שרציתי, לא כמו שציפתי אבל זה הרבה יותר טוב ממה שהיה בהתחלה חוץ מזה עם הזמן השנים זה עובר לאט לאט איכשהו. תגיעי איתה להסכם כלשהו לפי הצרכים שלך והצרכים שלה הדבר עובד, תאמיני לי החיים שלך ישתנו לטובה. בהצלחה

כן תודה על הכל והעצות

אבל ניראה שזה פשוטישאר ככה ברמה סבירה ...עד שזה ימאט עם השנים

mikilk

Active member
בעיה לא קלה...

כי קודף וסגידה לנקיון ברמה זו זה כבר בעיה ששיחות ודיבורים לא ממש יועילו. אני חושבת שכדאי להציב "גבולות נסבלים" שתוכלו לחיות עם זה שתיכן, היא תוותר מחד ותוריד פרופיל בכל הקשור אליך ולחדרך, את תביני ותקבלי שזו היא ואין דרך לשנות... חושבת שיילך?

Adiya

New member
מכירה את המצב:)

גם אימא שלי כזאת חולת ניקיון ואני אף פעם לא מבינה מה איכפת לה איך נראה החדר שלי.. אני חיה שם או היא? בכל אופן.. היא עדין מתלוננת אבל אני כזה אדישה כלפיה כשהיא מעלה את הנושא וככל שהיא רואה שזה לא מזיז לי אין לה כל כך מה לעשות היא משתגעת לה.. אבל נרגעת.. כי מה לעשות.. אני לא יכולה להיות כמו שהיא רוצה שאהיה.. אני זה אני ושתקבל את זה ככה.. יום אחד אני אצא מהבית והיא עוד תתגעגע לכל הבלאגן הזה:*)

חחח צודקת הם בסדר רק לפעמייםם..

שהניקיון עולה להם לראש ששששש.... כמו סידרה מאיימת של פרדי קרוגר

אובססיה לניקיון...../images/Emo4.gif

היי. לפי מה שאת מתארת (ואני מאוד משתדלת להיזהר במה שאני כותבת, ואני מסתמכת רק על מה שאת כותבת), נראה שלאמא שלך יש בעיה נפשית. היא אובססיבית לניקיון. (וזה לא ממש קשור למזל..
). יש תרופות נגד זה וכל מיני טיפולים משלימים. האם היא ניסתה? האם היא מעוניינת? איך מגיבים שאר האנשים בבית?

למעלה