שלום לכולם!

שלום לכולם!

שמי שלי ושכנה שלי היום מצאה לי עבודה בתור ביביסייטר על 2 ילדים האחד בן 3והאחת בת 5. אני לא יודעת איך להתנהג מה להגיד , איך אני יידע מה הילדים אוהבים והם הזמינו אותי לשעה 21:40 זה אומר שאני צריכה להשכיב אותם לישון או מה ?כי אמרו לי להיות שם עד שעה 23.30 ואיך אני יישאל אותם כמה הם משלמים לי ?ומישהו יודע בערך כמה זה עולה לעבוד בתור ביביסיטר ל2 ילדים בגיל3 ובגיל חמש האם יש הבדל בכמה כסף זה עולה בבוקר או בערב ? ואני רק בת 13אז איך לגבות כסף היאם היום בפעם הראשונה לדבר על זה או לא ? אני מאוד מקווה שהגעתי לפורום הנכון פשוט אני לא יודעת איפה אפשר לדבר על זה ולשאול שאלות והבנתי שפה זה המקום.. אני מקווה לעזרה ואם טעיתי בפורום אז פשוט תרשמו לי את הפורום אני צריכה ללכת אליו ..אבל כבר רשמתי בפורום אחד ואמרו לי לפנות לזה !

תשובות (מקווה שלא מאוחר מדיי)

תשלום לגילך (לפחות בכפ"ס)- 15 ש"ח. שני ילדים, את יכולה לדרוש יותר (20 ש"ח). שעה כזאת, זה בדרך כלל אומר שהם כבר ישנים, ואם לא ההורים ינחו אותך איך ומה להתנהג. בטח לדבר על זה! ובטח גם לגבות את הכסף היום! ממה שידוע לי, (ושאני משלמת) אין הבדל בין בוקר לערב. המון בהצלחה, נשמח לשמוע איך היה. יעל.

תודה רבה -והנה מה שהיה

בסוף ההורים והילדים חזרו אחרי אירוע ואז הם שוב הלכו הילדים מה זה מתוקים כל הזמן הם צועקים שלי חמודה שלי מתוקה -הם מה זה חמודים! בסוף לא דיברתי על כסף ואז בשתים עשרה ורבע הם החזירו אותי הביתה ונתנו לי ארבעים שקל -זה בסדר או לא ? כאילו הם יצאו מהבית ב21:55 וחזרו ב24:15 נהנתי מאוד! ושמחתי לקבל את הכסף כי אני צריכה אותו לנסיעה ! אבל תודה רבה על התשובות שלי

Breaking Wave

New member
זה סבבה לגמרי../images/Emo13.gif

והכי חשוב שנהנת עם הילדים ולא סבלת :)

למעלה