שלום לכולם

שלום לכולם

זקוקה להמלצתכם לגבי רופא dan טוב שיחליט על שורת בדיקות, יוכל לפענח את הממצאים ולהמליץ על טיפול מתאים. אנו טריים מאוד בנושא ה- pdd (בננו אובחן לפני כשבועיים), אשמח לקבל כל המלצה /מידע בנושא הגשיה הביו רפואית. המון תודה.

laura ashley

New member
את מחפשת רופא בארץ או בחו"ל ?

בארץ עוד אין ממש מומחים לנושא, ויש כמה רופאים מובילים באהר"ב שתוכלי לעבוד איתם בשלט רחוק. יש כאן כמה מומחים בפורום שגם עובדים עם הרופאים האלו ויוכלו להמליץ לך. אני על הרופא שלי דווקא לא ממליצה למרות שהוא מאוד נחמד מפני שהוא לא מהשורה הראשונה ובעיני זה חסרון מסויים בהצלחה

הודעה ישנה בנושא

כאן המספר של ד"ר ברגר השתנה מאז, אם את מעוניינת אמצא לך את המספר החדש

תודה אבל התכוונתי

לרופא בארץ. אין אף רופא בארץ אשר מבין בתחום ויכול להדריך אותנו??

laura ashley

New member
בלי להעליב אף אחד, עדיין אין בארץ

אף רופא מנוסה מספיק בתחום למרות שיש תקווה שהמצב עומד להשתנות בחודשים הקרובים , אחת הרופאות הנחשבות בתחום מגיעה לארץ ותדריך רופאים ישראלים ואולי אז יהיו רופאי DAN בארץ. ( אם מישהו מהם יטרח ויגיע לועידת DAN, כמובן, אי פעם... ) לדעתי אין טעם לעבוד עם רופא חדש בתחום שיתנסה עלייך ועל הילד שלך, פני למומחים הגדלים שכבר ראו מאות ואלפי ילדים ויש להם נסיון מצטבר של שנים, זה עניין רב ערך שאין לזלזל בו, יש כמה רופאים בארץ שקצת מבינים,קצת מתעסקים אבל אין אף רופא DAN של ממש, ולכן אם זה מה שאת מחפשת, אין לך הרבה ברירה אלא לעבוד עם רופא מחו"ל. אני מבינה שזה מרתיע בהתחלה אבל תעשי את השיקול של עלות - תועלת ותראי לבד שזה בהחלט משתלם. בהצלחה

למעלה