שלום לכולם.

שלום לכולם.

אני חדשה כאן. כבר זמן מה שאני מיתעניינת בדתות פאגאניות ובוויקה בפרט ורציתי לדעת אם מישהו מיכם יודע על קורסים בנושא,בפרט קורסים על האלה. ושאלה נוספת. כשהיתחלתם עם כל המעבר לדתות פאגאניות האם חשתם שינוי לא רק מבחינה רוחנית אלא מבחינה פיזית? תפיסה שונה של המציאות במישור הפיזי? תודה מראש.

Heathen Dawn

New member
צרי קשר עם רינה

היא מעבירה קורסים, והיא גם מתמצאת בעניינים של תנועת האלה. לכי לקישור למטה. את רק צריכה ליצור חשבון ב-Witchvox כדי להתקשר אליה מהדף הזה. בקשר לשינויים בתפיסת המציאות הפיזית, שמתי לב שעם המעבר אל הפגאניזם שכך הפחד שלי מפני המוות והרצון שלי למצוא לו תרופה. התחלתי לקבל את המוות כחלק מן החיים. הפחד עוד לא עבר לגמרי אבל הוא לא משתק כמו שהיה לפני שנהייתי פגאני. היו ברוכים. HD

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

גם אני שמתי לב לזה בנוגע למוות. כמו גם שאני שמה לב פתאום ומעריכה כל דבר קטן סביבי, מתנועת רוח בעלים ועד יער שלם.

גם אצלי קרה דבר

דומה כמו אצלך tory. אני זוכרת שבימים הראשונים אחריי שהגעתי להשלמה אישית שזה מה שאני רוצה קרו לי דברים נורא מוזרים. טיילתי עם ידיד שלי ליד הבית שלו והדיבור שלי היה שונה נינוח אבל חלש כזה הבטתי מסביבי וכל הרחובות ניראו לי כאילו אני רואה אותם בפעם הראשונה... הייתי איתו(עם ידיד שלי) עניתי לו,ודיברנו אבל איפה שהוא הייתי מנותקת מימנו הייתה לי מן תחושה של אלכוהול בגוף ולמרות שאני לא התנסתי מעולם בסמים הרגשתי כאילו לקחתי איזה כדור,או עישנתי משהו... כמה ימים אחריי זה (או יום,אני לא זוכרת) לקחתי לי כוס מים וכששתיתי אותה ראיתי פתאום תמונה של המים זורמים בתוכי כמו נהר ושהכל ירוק מסביב לנהר וצבי,או אייל ,אני לא בטוחה איזו חייה זו הייתה,חיה בעלת קרניים גדולות שותה מתוך הנהר שבעצם היה המים ששתיתי. זו הסיבה ששאלתי אם גם אתה חוויתם חוויות כאלו כי זה היה ממש מוזר.

gwizard

New member
שלום גם לך

אישתי ואני פותחים קורס וויקה באוקטובר. מצורף בזאת לינק לעלון הקורס. נשמח אם תצרי קשר לשאלות / הבהרות
אלון.

gwizard

New member
הערה לגבי החתימה שלך

זה נכון שאהבה זה סוג של שליטה. אך אותו הדבר נכון לגבי שינאה. מבלי להיכנס לעניין האנרגטי של אהבה ושינאה, כאשר את שונאת מישהו את גם נותנת לו סוג של שליטה עליך היתבטא במעשיך ומחשבתך (ומכאן גם במציאות). אל תשכחי לרגע כי גם אהבה וגם שינאה זה אותו תדר אנרגטי, רק הפוך. ניתן להמחיש זאת בעזרת גרף. אהבה תהיה בחלק החיובי והשנאה בחלק השלילי. אבל בתכלס זאת אותו תדר.

נדב פ1

New member
עושה רושם ,

עושה רושם שהחתימה של הבחורה היא יותר עניין דאנג'ניסטי מאשר הצהרה מילולית בדבר עיסוק אנרגטי ...

למעלה