שלום לכולם!

CraP BaG

New member
שלום לכולם!

אני משתתף במשלחת לפולין ואנו יוצאים לקראת סוף אוקטובר ותחילת נובמבר, רציתי לדעת מה תהיה בערך הטמ' הממוצעת, ואם יירד שלג? תודה מראש

lihi r

New member
גם אני יצאתי אז...

והטמפרטורה הייתה בסביבות ה-15 ומעלה שלג לא היה לנו וגם דשם בקושי היה רק פעמיים ירד לנו גשם

ה י י ל ה

New member
אני נסעתי בתקופה הזו בשנה שעברה....

והמזג אויר שהיה לנו שהיה קר (הטמפ' הנמוכה ביותר נראה הייתה 6 מעלות), באושוויץ היה לנו קצת גשם וביום האחרון כשהיינו במיידנק היה קר באמת.... שלג לא היה לנו ,לצערי הרב,אבל מבחינת מזג אויר איך שהו היה סביר.

irashady

New member
אם כבר מזג אוויר...

בדקתי באתר שיש בטאגליינס והממוצע של הטמפרטורות לשבוע שאני אהיה שם הוא בין 19 מעלות בצהריים ל- 9 מעלות בלילה... נשמע לי דיי קר... יש פה מישהו שהיה בתחילת ספטמבר שיכול להגיד לי בערך איך המזג אוויר?

כןןןןןןןןןןןן../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo77.gif

בלילה לא קר בכלל כי אתה נמצא במלון בתוך מיטה מחממת רצח עם פוך כזה!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה לא רוצה לקום!! ובמיוחד לא ב6 בבוקר
אנחנו, ב3 ימים ראשונים הסתובבנו עם חולצות קצרות, היה חם בטירוף, אבל ביום הרביעי קמנו לתוך יום גשום
כנ"ל ביום החמישי
ביום שישי ושבת היה נעים מאוד!! ויום ראשון שוב קר!! אז תביא גם וגם..... תביא קצת חולצות קצרות, קצת חולצות דקות עם שרוולים ארוכים, סוודרים כי יהיו ימים גם קרים ומעיל!! חשוב ביותר!! ומסע מוצלח ומהנה שיהיה לך!!

irashady

New member
חחח בגלל זה לא הבנתי...

כי אני בת.. אז חשבתי שאולי התבלבלת בשרשור אבל תודה!

trigotrigo

New member
על אירופה לא כדאי לסמוך

מבחינת מזג-אוויר. כדאי בכל מקרה להביא בגדים לכל מזג-אוויר, וללבוש מספר שכבות שאפשר להוריד וללבוש מחדש לפי הצורך.

CraP BaG

New member
תודה לכל מי שענה! ועוד שאלה...

מה המחירים בפולין? משתמשים בזלוטי, נכון? אז יקר שם או לא?

Lady Drm

New member
בהקשר לזה

ממש בתחילת ספטמבר זה עדיין קיץ אצלם או מזג אויר אירופאי לכל דבר וצריך לקחת מעילי ענק? אני אססתדר עם מעיל "קל" או שצריך להביא את ההוא הגדול מצמר?

למעלה