שלום לכולם

oferbenda

New member
שלום לכולם

ישבתי, וחשבתי הרבה אם לדבר על זה או לא, ובסוף החלטתי שכאן זה המקום המתאים.. אני הייתי בפולין לפני כמעט שנה, אני פריק רציני של הסטוריה ועד לטיול הייתי מתרגש מכל דבר שקשור לשואה, הכל היה נוגע בי והייתי מזדעזע עמוקות למראה תמונות מהשואה. לאחרונה הכל פשוט נעלם לי, אני מרגיש אטימות מוחלטת לכל העניין, אני כבר לא רץ לבדוק כל הזמן מה יש בערוץ ההסטוריה ולא, התמונות מפולין כבר לא עושות לי כלום..אני קורא המון ספרים על הסטוריה וההרגשה פתאום שונה.. אני ערכתי את הסרט של המשלחת שלנו, ועבדתי עליו שעות על גבי שעות וראיתי את כל המסע מספר פעמים מהתחלתו ועד סופו, אולי זה בגלל זה? אולי פשוט ספגתי יותר מדי תמונות וזה כבר לא "קשה לי"? לעוד מישהו יש הרגשות כאלו? תודה :)

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא, עופר ../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

כן, יכול להיות שמיצית את ההתעניינות המוגברת שלך בנושא. כמובן שזה לא אומר שלא איכפת לך או שאתה לא מכבד אותו ומכיר בחשיבותו.

lihi r

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני חושבת שיכול להיות באמת שמרוב שראית כל כך הרבה תמונות אז אתה כבר פחות מושפע ממה שהיית בהתחלה אבל עדיין זה לא אומר שאתה כבר לא רגיש לנושא פשוט ההשקפה השתנתה

trigotrigo

New member
בוא נעשה ניסוי

נסה לא להסתכל בתמונות עד ליום השואה. אחרי זה תראה מה זה עושה (או מה זה לא).

למעלה