אז ביום א זה קרה, הרופא מודיע לי על גידול בלוע האף ושכבר ביום א שבוע אחר כך מתחילים הקרנות וכימורפיה ,אז אני ואישתי,(והקטנה שלנו שבבטן...) יוצאים לקרב. אשמח לקצת מילות עידוד, חיזוק וכל מה שאפשר להכין אותי אליו.... וסתם לקשקש ולישמוע דברים .
טוב, הפרטים שאתה נותן הן קטנים בינתיים, ואני לא יודעת בדיוק איזה סוג טיפול תקבל, אבל אני רק מאחלת לכם המון המון בהצלחה, ומזל טוב על הקטנה שבבטן. ברוך הבא לפורום, ואתה מוזמן לשאול כאן כל דבר. חוץ מזה, ספר קצת על עצמך - גיל, תעסוקה...
לגבי הטיפולים:אמור להתחיל סדרה של חמישה ימי הקרנות בשבוע ובנוסף כימותרפיה פעם בשבוע וביום חמישי אהיה חכם יותר כי עושים לי סימולציה. שמי רז ואני בן 27 גר בנס ציונה נשוי למשי ומחכה לילדה(חודש חמישי). אז שוב שלום לכולם בהצלחה ורפואה שלמה...
אני מקווה שאני מבינה נכון ואתה עומד לקבל הקרנות באזור הצוואר. אם ככה אז יש לי כמה טיפים עבורך .ספר כמה הקרנות בסך הכל אתה צריך לעבור ואז אדע לנסות לעזור. בכל מקרה מזל טוב על הקטנה ושיהיה בהצלחה בכל מקרה
נעזור במה שנוכל... איפה אתה מקבל את הטיפולים? אבא שלי בקפלן (אנחנו כמעט שכנים...) תעדכן אותנו ואתה מוזמן לשאול / להתייעץ / להתבכיין מתי שרק בא לך... תרגיש טוב ובהקדם...
אני אאחל לך מה שאני מאחלת לכל מי שאמור להתחיל טיפולים.. שיהיה קצר יחסית שיהיה נסבל יחסית שהגוף יגיב הכי טוב שיכול ותהיה חזק! אנחנו תמיד פה בשבילך. אם טוב לך ואם חרא לך.. ואני מבינה שיש לך בשביל מה להילחם.. אז חזק ואמץ.