שלום לכולם

C T S

New member
שלום לכולם

אני חדש בעסק של הנגנים ומעוניין לקנות נגן MP3 משהו דיי פשוט עם סכרון של 512 MB העיקר שיחזיק זמן ושלא ייעשה בעיות.. ראיתי כמה כאלה בסביבות 300 ש"ח.. לא זוכר את החברה. מה אתם ממליצים חברי הפורום בזכום הזה בזיכרון של 512? תודה על הכיוון

rahmiel2005

New member
לפי מה שרשמת

שלום לך, לפי מה שרשמת אתה יכול לקנות נגנים ג'נריים. חברי הפורום השונים לא ימליצו לך עליהם כי הם נחשבים לירודים מבחינה כללית אבל אני לדעתי הם נגנים מצויינים יש לי אחד כזה והוא משרת אותי נאמנה. בכל אופן קבל את המלצתי החביבה תחשוב מה אתה רוצה לעשות להשקיע את מיטב כספך על נגן mp3 שיעלה החל מ500 שקל או לקנות ב300 -350 שקל נגן ג'נרי שלדעתי הוא עובד מצויין עוד פעם תלוי של מה יש גם סוגים לנגנים הג'נריים. לכן הייתי ממליץ לך ללכת על mp3 d.c. tech 512 mb הנגן שיש ברשותי והוא מצויין.

יאיר B

New member
512, המינימום הוא סאנדיסק

שעולה 500 ש"ח. פחות מזה, קנה מה שאתה רוצה. כל הנגנים הג'נריים הם אותו דבר. אם בכל זאת תקנה כזה, חפש אחד עם רדיו מובנה.

C T S

New member
ומה שהוא המליץ?

כדאי ללכת? אני לא רוצה משהו משוכלל משהו שיהי בו רדיו ואפשר להכניס שירים ללא בעיות באיכות למיניהם..

rahmiel2005

New member
אני חושב ש...

לדעתי אתה צריך ללכת בעצתי הנגן עובד אצלי מצויין, יש בו רדיו, הקלטה מהרדיו עצמו, טייפ מנהלים, דיסק און קי (טוב נו זה יש בכולם) , הצגת lyrics, נגן mp3 +wma וכל זה בנגן אחד קטן וטוב תאמין לי אחלה של נגן ג'נרי מעולה.

למעלה