שלום לכולם

פרח חום

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה אני בת 22 ואני רוצה לצאת לבלות בימי שישי במועדון לילה עד הבוקר ואמא שלי מתנגדת לזה היא מפחדת שיקרה לי משהוא ורבה איתי כל הזמן אני לא מבניה מה הבעיה שאני אצא קצת באת אני אשמור על עצמי .היא טוענת בגלל מה שקורה במועדנים הלילה בזמן האחרון זה מפחיד אותה .ואני יודעת שאני לא בסדר היא מתקשרת לראות מה איתי ואני לא חוזרת אליה ואז היא כועסת ממש .היא אומרת לפחות תרימי טת הטלפון לרואת שהכל בסדר אז אני אהיה שקטה .אולי עישתי טעות והיתיי עונה לה ואז לא היה ניגרם הריב הזה המיותר מה אתם אומרים

ארליכית

New member
את בת 22

תעשי מה שאת רוצה וטוב לך ואם זה מאוד מאוד חשוב לאמא שלך אז תתקשרי אליה רק שתשמע שאת בסדר.

lilo the sexit

New member
נכון שבגיל 18 אפשר להתחיל לחיות

בחופשיות אבל עדיין יש דאגה בלב!וחשש שיקרה משהו!

lilo the sexit

New member
וגם...

(לפי דעתי לפחות...!!)אם היא תתקשר להגיד לה-אמא אני בסדר אל תדאגי יכול קלרות משהו אחרי כמה ד'ק לא?!

lilo the sexit

New member
תנסי להבינה...

אפילו שאת בת 22!! את מבטיחה לעצמך שאת תהיי בסדר! אבל אף אחד לא יכול לדעת מה יכול לקרות באותו הערב!!עם המצב של היום כל דבר יכול לקרות...לכי תדעי חס וחלילה משהו עוד 5 ד'ק יקרה אולי...!!תגידו לי אם אני טועה או לא...?! היא דואגת לך!!!ואם חס וחלילה ביום שתרצי לצאת ובסוף לא יצאת בגלל התנגדות אימך יקרה חס וחלילה משהו באותו מועדון...!את תהיי בסדר!!המחשבה שאת יוצאת מהבית והולכת למועדון ויהיה סיכוי שיקרה משהו חס וחלילה זה כבר נותן דאגה!!כי את לא יודעת מה יכול לקרות...!!איזשהו יום הייתי במסיבה ומישהי אמרה לי שכרגע אמה התקשרה אליה וסיפרה לה ששני רוצחים מתסובבים ליד האולם של המתנ"ס שבו התקיימה המסיבה ממש נלחצתי!והרבה נלחצו!כאשר חזרתי הביתה שמעתי 2 יריות!

רויתג

New member
אני כבר גרתי בבית משלי בגיל 22

ואפילו התכוננתי לחתונה. ולא, אני כזאת זקנה, אני בת 31 (טוב, נו, עוד מעט 32 אבל אל תגלו לאף אחד). אולי כדאי לך (אם זה אפשרי כלכלית, כמובן) לצאת לשכור דירה. זה יקטין את אפשרויות ה"שליטה" שלה עליך.

Breaking Wave

New member
אימא זאת אימא.

והיא דואגת גם מרחוק. היא תמיד דואגת. והאמת? אפשר להבין אותה. אז אם אפשר להקטין קצת את הסבל והדאגות שלה אז למה לא? למה לא לתת לה לישון בשקט? כמובן שהיא לא צריכה להיחסף ולהגזים עם הבקשות שלה, אבל תבינו אותה, תני לה בטיחון בך, תראי לה שאת יכולה להסתדר.

למעלה