שלום לכולם

onix 17

New member
שלום לכולם

אם מישהו זוכר את ההודעות הקודמות שלי אני עוד שבועיים וחצי טס למסע לפולין ויש לי כמה שאלות.. 1.מבחינת תיקים, איך הכי כדאי לארגן את הכל? אני חושב שאני אקח מזוודה אחד לבגדים והכל, ועוד תיק מזוודה אם אתם מבינים למה אני מתכוון, לא גדול במיוחד לאוכל, ותיק גב ליומיום. 2. איזה אוכל אתם ממליצים להביא? מנות חמות, מרקים ובסגנון או אולי עוד רעיונות. 3. מה אתם אומרים, להביא או לא פלאפון? לפי מה שהבנתי אם אני ארצה להתקשר מהמלון אני אצטרך לחכות הרבה בתור (אני מתכוון עם כרטיס), או שיש בחדרים עצמם טלפון? ועוד משהו, ההורים מקבלים רשימה מסודרת של כל בתי המלון שנהיה בהם, ואז הם יכולים להתקשר אלי בעקרון? 4. שאלה די טיפשית אבל בכל זאת, אם אני לוקח מצלמה דיגיטלית, איזה כרטיס זכרון אני צריך? לי יש של 128 מגה בייט, האם זה יספיק או שאני אצטייד בעוד אחד? תודה רבה מראש, אם יהיו לי עוד שאלות שאני אזכר בהן אני אשאל!

mayamoreno2001

New member
טוב אז ככה,

1. תיקים הכי טוב שיהיה לך כמה שפחות כאילו גדול זה בסדר אבל כמה שפחות ככה יותר קל להיסחב אל תשכח שזזים ממלון למלון וזה סירבול.. 2.אוכל מה שבא לך הכי כיף זה כל השימורים פירות בקופסאות ותירס וחטיפים לאוטובוס מנות חמות זה לאוטובוס.... :) 3.אני אישית הייתי עם פלאפון בעיקרון ההורים יכולים להיתקשר למלון להגיד תשם שלך וזה יעבור לחדר שלך או שאם יש לך אפשרות תגיד להם מה החדר שלך יהיה להם יותר קל ומהיר... יש טלפון בכל חדר ככה שאין בכלל צורך לחכות בתור... 4.אם יש לך זיכרון של 256 מגה בייט זה הרבה יותר עדיף כי יש המון מה לצלם המון המון.. אני גם עשיתי קטעי ודיאו אם זה וזה לוקח המון מה מצלמה... אני אישית הייתי עם זיכרון חיצוני ובכל בית מלון היה לנו מחשב בלובי אז העברתי את התמונות למחשב ואז לכרטיס זיכרון שלי אז לי לא היה בעיה... בהצלחה במסע ואם יש עוד שאלות ברור שתשלח אותם... יומנעים

onix 17

New member
אוקיי! תודה רבה!

אני אנסה באמת להשיג עוד כרטיס זכרון, תארתי לעצמי שיש המון מה לצלם, וגם אני תכננתי לצלם קטעי וידאו! אם לעוד אנשים יש מה להוסיף אני אשמח..

izikd

New member
קצת מהידע שלי בטיולים לחו"ל

עוד לא יצאתי לפולין, אבל הינה קצת מהידע שלי בטיולים בעולם. 1. אני ממליץ על לקחת מזוודה מתאימה, זאת אומרת שלא תהיה ריקה מדי, ולא מלאה מדיי. וקח גם תיק גב, לשים בגדים חמים, שתיה, ציוד וכו'. 2. לרוב אנחנו לא לוקחים אוכל איתנו, רק לטיסה דברים קטנים, אבל כפי שאתה מבין זה כשאני יוצא עם ההורים, ושם כסף זה לא משהו מוגבל עד מאוד כמו אצלנו הצעירים חסרי הפרנסה
. אבל כשלוקחים, אז לוקחים מנות חמות. האלה בכוסות הכי טעימות, אבל לוקחות הרבה מקום, אז לוקחים כוס אחת, ואת הבפנוכו לוקחים בשקיות. מה עוד, תמיד אפשר לבקר בסופר ולקנות אוכל "פשוט", זאת אומרת לא מסעדות. אבל זה בהתחשב שיהיו סופרים
. 3. אני חושב שמצאתי את הפתרון האולטימטיבי - פשוט SMS. יתרה מזאת, שליחת הודעות מהICQ לפלאפון שלך בחו"ל לא עולה כלום, ולפי מה שנראה לי שליחה בחזרה היא יותר זולה, או לפחות כSMS רגיל. בנתיים ה"שיטה" עבדה טוב באנגליה, טיוואן, איטליה. עוד משהו, כזכור לי לסלקום יש עכשיו מבצע של 10 דקות ראשונות מתנה מחו"ל, ובאמת כשהייתי באנגליה ביולי קיבלתי את המבצע בלי שום טריקים ושטיקים, ככה שאם אתה בסלקום הרווחת. בתי מלון? כידוע לי חברת הנסיעות חייבת לספק את רשימת בתי המלון + כתובות + טלפונים ביחד עם כרטיס הטיסה, לפחות לנו אף פעם לא קרה שלא סיפקו את הרשימה. 4. עניין קצת טכני, משום שזה תלוי באיזה רזולוציה וכיווץ אתה מצלם. אבל בכל"ז הייתי מציע לך לקנות כרטיס 256MB נוסף, כרטיס בגודל כזה לא אמור לעלות למעלה מ200 ש"ח כיום, בדוק ב zap. מסע מהנה, איציק

•BluEyeS•

New member
תשובות

מבחינת תיקים בדיוק ככה הלכתי, וזה היה בסדר גמור מנות חמות ומרקים זה מספיק בהחלט... אני בתור מישי שיש לה טעם בררני במיוחד, לא אהבתי את כל המאכלים אז לקחתי איתי דברים שאני אוהבת לדעתי לא להביא פלאפון... פשוט חבל, גם יקר וגם תדאג לו כל היום שלא יאבד יש טלפונים בחדרים ומשלמים למלון על כל שיחה ממש גרושים... השאר הולך על הכרטיס חיוג ויש פשוט מיליוני מבצעים אני בטוחה שתמצא משו משתלם =] אני לקחתי כרטיס זכרון של 128 מגה בייט וזה הספיק

למעלה