שלום לכולם...

גלית.א.

New member
שלום לכולם...

יש לי שאלה ואני מאוד מקווה שתעזרו לי ותענו לי... חברה שלי נסעה אתמול לחו"ל לתמיד (ככה היא אמרה) ורציתי לשאול אם היא תחזור מתישהו ואם כן אז מתי... בתודה מראש גלית

ארינה

New member
היי גלית

אין לי בעיה לענות לך על השאלה אבל ביום ראשון כי בשבת אני לא פותחת ואם תכתבי לי את שמה הפרטי והמזל שלה.

גלית.א.

New member
טוב...אז אני אסביר לך...

שאלתי שאלה על חברה שלי ,את ביקשת ממני פרטים עליה אבל אמרת גם שתעני לי ביום ראשון,אז רשמתי לך את הפרטים שלה באיי סי קיו...

גלית.א.

New member
לארינה:

אמרת שביום ראשון תגידי לי אם היא תחזור או לא...וכמו שאת יודעת היום יום ראשון...

ארינה

New member
לא ראיתי שום דבר באיי סי

ואל תכתבי לי בבקשה לאיי סי קיו כי אני לא מתייחסת שם להודעות. נכון שהיום יום ראשון אבל אם כל הכבוד שאני עונה על השאלות יש לי גם חיים ואני גם עובדת ועסוקה אז אני לא יכולה לענות בול בדקה. מעבר לכך אני לא יודעת מה השאלה אז איך אני יכולה לענות לך?

ארינה

New member
מה השם של חברה שלך?

ותכתבי לי שום את השאלה כמו שצריך. בלי רמזים למעלה למטה.

גלית.א.

New member
והשאלה היא:

חברה שלי נסעה לחו"ל לתמיד (לפחות זה מה שהיא אמרה) והייתי רוצה לדעת אם היא תחזור מתישהו.. שמה הוא אולגה והיא מזל קשת

ארינה

New member
לפי הקלפים

היא מאד מאושרת לסוע לחו"ל והיא די לא תרצה לחזור לכאן. אני כעת לא רואה חזרה שלה נכון לעכשיו. קחי בחשבון שאני רואה לטווח של שנתיים ולא מעבר.

גלית.א.

New member
היא דווקא לא היתה מאושרת לנסוע...

היא אפילו אמרה שהיא היתה מעדיפה להישאר כאן... והיא אמרה שאולי עוד 3 שנים היא תבוא לבקר פה

ארינה

New member
גלית היקרה

אולי את צודקת, אבל את גם לא יכולה לדעת בוודאות מה חברה שלך מרגישה. זה מה שהופיע לי בקלפים ואת זה תוכלי לגלות רק אחרי שהיא תסע.

גלית.א.

New member
ארינה היקרה...

היא כבר נסעה.... והיא אמרה שהיא לא רוצה לטוס לשם לפני שהיא עלתה על המטוס...

ארינה

New member
אז למה היא נסעה אם היא לא רצתה?

אין שום דבר שבעולם שיכול להכריח לטוס לחו"ל. תאמיני לי שטוב לה.

גלית.א.

New member
היא נסעה מכיוון ש...

אמא שלה,אחותה והיא נסעו לשם כי סבתא שלה שם מצד האמא... האבא נשאר פה,לבינתיים והוא ייסע לשם בעוד כשנה. לא היתה לה ברירה...היא הייתה חייבת,כי אמא שלה נסעה... שאלתי אותה למה היא לא נשארה פה עם אביה היא אמרה שהיא רוצה להיות עם אימה...

למעלה