שלום לכולם

BAR666

New member
שלום לכולם

מז"ט על הפורום החדש תודה לאל שמישהו נזכר באביב ופתח פורום עליו..אני לא מבינה איך זה לא קרה יותר מוקדם.. אבל בניגוד לפורומים אחרים אני רוצה להגיד לכם- ושירלי מצטערת אם תפגעי עכשיו, בתור אחת שעם אביב המון שנים, וילדת אור הירח אמיתית וטהורה, וגם בלי שום קשר - הפורום הזה זה בושה פשוט לאביב גפן אתם סתם חבורה של ילדים שמעריצים אותו, אבל כל מה שאתם כותבים פה זה "אביב גפן המלך" שוב ושוב, כמו החבורות ערסים/פרחות בהופעות של אביב הפורום הזה הכי ריקני שיכול להיות, עדיף כבר את הפורום על ווסטלייף, בחיי והריבים שלכם..פשוט בושה לאביב אם הוא אי פעם ייכנס לכאן כל הכבוד על היוזמה שפתחתם בשבילו פורום אבל עם איך שאתם מתנהגים, והתוכן של מה שאתם אומרים , עדיף בהחלט שלא היה כבר פורום כאן בשבילו לכו לאתר הרשמי, לפורום שם(ירח מלא), או לפורום באתר הלא רשמי, ותחזרו לכאן, ואני מ ב ט י ח ה לכם , שתבינו על מה אני מדברת בינתיים במילים הכי כנות- חרא של פורום :)

yellow cheese

New member
אם זה כל כך לא מוצא חן בעינייך...

זו זכותך.. זוהי דעתך האישית בלבד וזכותך להגיב... אני מאמינה שלכל אחד יש ת´זכות להביע דעה.... אני לא מוחקת את ההודעה שלך כי אני מאמינה שזו דעתך ואני אוהבת לתת לאנשים להביע דעה- זו מדינה דמוקרטית! אם זה כל כך לא לטעמך--אף אחד לא מכריח אותך לכתוב כאן. את יכולה להישאר ב"ירח מלא" ואני מקווה שתהני. אולי אנחנו "חבורה של ילדים שמעריצים אותו" אבל טוב לנו ככה! הרי ברור לכולנו שאביב לא ייכנס לכאן אף פעם.. אז בטוח לא: "פשוט בושה לאביב אם הוא איי פעם ייכנס לכאן".... תודה רבה על ה"מחמאות הלבביות" ועל ה"הצלחה" שאיחלת לפורום... אם הפורום הזה הוא "חרא של פורום" את מוזמנת לא להיכנס לכאן.. לא פגעה בי מילה אחת ממה שכתבת מלבד: "כמו החבורות של הערסים/פרחות בהופעות של אביב"... אנחנו לא ערסים ובטח שלא פרחות.... אנחנו לא רבים, אנחנו מתווכחים.. להתווכח זה לא כזה ילדותי. אנחנו מביעים דעה! כולם פה מביעים דעה! גם קהל המעריצים וגם קהל המתנגדים! אני באמת מקווה שתביני..... הפורום הוא יחסית חדש....קיים פחות משבוע... ואנשים נהנים לכתוב כאן! לפחות רובם! שלך תמיד, שירלי-מנהלת הפורום!

למעלה