שלום לכולם

jonybegood

New member
שלום לכולם

שלום אני חדש כאן בפורומים ורציתי רק להגיד שהפורום הזה פשוט מדהים מבחינת האנרגיה הטובה שאנשים מביאים אליה..רק מלקרוא את מה שכתבתם קיבלתי כל כך הרבה אור ואנרגיה לתוכי שאני חושב שאני מסוגל לעוף..רציתי לומר רק מסקנה שהגעתי אליה לא מזמן..אנו אחראים לתוצאות של עצמנו ואין עלינו לצפות מאלוהים שיחלץ אותנו מהחלטות שגויות שעשינו בחיים משום שאלוהים בגדולתו העניק לנו את יכולת שיקול הדעת...אסור לנו לצפות שברגע שרע לנו אלוהים יחלץ לעזרתינו..ואם לא אז לכעוס עליו..זהו דבר אנוכי וחסר התחשבות מצידנו...עלינו להודות לאלוהים על המאבקים שלנו בחיים שכן בלי אותם מאבקים לא היינו יכולים להתפתח לאנשים בוגרים ומצליחים..אל תתלו את ציפיותיכם מעצמכם באלוהים..תלו אותם אך ורק בעצמכם וכך תגיעו רחוק..וכשתגיעו רחוק אל תשכחו להודות לאלוהים ששם אותכם על פני כדור הארץ

bios

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

בגדול אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל הייתי מנסח את זה קצת אחרת - הסיבה שלא כדאי להאשים את אלוהים בדברים ה"רעים" שקורים לנו אינה שזה חסר-התחשבות (אלוהים לא נעלב כל כך מהר
). הסיבה היא שכל מה שקורה לנו אלה דברים שביקשנו מאלוהים ברמת הנשמה לצורך ההתפתחות שלנו, גם אם אנחנו לא מודעים לזה. עדיף לראות את הקשיים כהזדמנויות לצמיחה שאנחנו ביקשנו לעצמנו, ואלוהים רק מילא את הבקשה. שיהיה לך המשך שבוע נפלא!

קשיים

כל הקשיים שקורים לנו בחיינו הינם באים מאיתנו בלבד. האמונות שלנו, המחשבות שלנו גורמות לקשיים. הבטחון שלנו ביקום/באלוהים או חוסר הבטחון בעצם, גורם לקשיים להופיע. ואפילו, כל אותם קשיים, לעיתים באים על מנת להגן עלינו. למשל סתם דוגמה, אבל ממש סתם דוגמה לקושי שמגן עלינו: נניח אנו צריכים להגיע למקום כלשהו, למשל לחתונה של חבר, ובדרך יש פקק נוראי ואנו מחליטים לנסוע בדרך אחרת על מנת לנסות ולהתקדם לעבר מקום האירוע, ופונים לנתיב אחר וגם בנתיב זה ישנו פקק אדיר. מה שתיארתי כאן, זהו קושי. אנו נאחר לחתונה וכו'. כאילו הדרך אינה מאפשרת לנו להגיע בזמן. אך... אני רואה זאת כמקרה של קושי שנועד להגן עלינו. איך? ובכן, אם היינו נוסעים במהירות הרגילה, היינו עושים תאונה כלשהי. בטח תגיד: מאיפה את יודעת? אז אומר משהו אחר, במהירות הרגילה שהיינו נוסעים היינו דורסים חתול או המנוע היה מתחמם או הברקסים היו מתקלקלים - משהו היה קורה. אז בטח תגיד: שטויות, כלום לא היה קורה. אולי? ואולי כן. בעצם, אנו לא יודעים. (בכל אופן, לא בוודאות) ובכן, מה שברצוני לומר לגביי הקשיים : כל קושי נועד להסב את ליבנו לדברים מסויימים שלא היינו יכולים לראותם אילולא הקושי וכל קושי נועד לגרום לנו להתנהג בצורה שונה ממה שחשבנו שכך צריך להתנהג בכל מיני אירועים בחיים (קושי מגן). וכאשר אנו לא רואים את מה שהקושי אמור להראות לנו, אנו מסתבכים בקשיים נוספים אשר גורמים לנו לדיכדוך, לדיכאון וכל מיני אלמנטים לסלט רע. אם מקבלים קושי בקלות, לא צריכים להתמודד עם קושי רב. קל או קשה , זה רק בעיני המתנסה. זה כמו: יפה או מכוער, זה רק בעיני המתבונן.

cacaroto

New member
אתה פוחד ולכן..

קשה לך.. אם אין פחדים בלב אין קשיים במוח

jonybegood היי

אמרת דברים יפים ונכונים. אני שמחה כי אתה בדרך הנכונה (לראיית הדברים בחיים) מאחלת לך שתמיד תרגיש צורך לעוף - זה טוב. תאהב את החיים והם יחזירו לך אהבה. בטח בחיים, הם לעולם לא יאכזבו אותך.

jonybegood

New member
תודה!!!

תודה על קבלת הפנים החמימה חחח ידעתי שאני לא טועה לגביכם..אני חושב שכל מי שיכנס לפורום הזה יקבל הארה מסוג כלשהו..אני אמליץ עליו לחברים..שיהיה לכולם המשך שבוע נעים ואל תשכחו לעצור ולנשום מידי פעם

למעלה