שלום לכולם!

שלום לכולם!

היי, לפחות מקום אחד בו לא אצטרך להסביר את הכינוי שלי... בכל אופן, היי לכולם, אני סוזן (טוב אולי זה לא השם האמיתי שלי, אבל נעים לי כשקוראים לי כך. המהדרין יכולים לכנות אותי "קומנדר"). אני כמובן עוד אחת ממעריצי בבילון, ונוהגת לנדנד לICP, חברת הכבלים שאני מנויה בה, תבל וגם לשבועון רייטינג בדבר שידורים חוזרים לבבילון. מעניין שאף פעם לא הייתי טרקית. לא אהבתי את הסדרה המקורית, לא התחברתי לTNG, ואני מאלה שראו בDS9 סדרה לא מקורית במיוחד. לעומת זאת, נראה לי שהייתי מתחברת לוויאג´ר. חוץ מזה, אני גם מעריצה (איך שאני שונאת את המילה הזו)של "זינה" ו"הרקולס", ואפילו הרחקתי נסוע והייתי בשני כנסים של הסדרות הללו בנכר. חוץ מזה אני בעיקרון חובבת מד"ב ופנטזיה כז´אנר. סוזן

דרגורן

New member
We love you suzan ../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה! אנא קיראי את הודעת המד"ר שלנו (בכדי למנוע התחשמלויות, רציחות, מחיקות, זריקות
,
FIGHT ושאר מיני דברים
)

preacher

New member
מד"ר = מפלצת דו ראשית

יכתב מילון פורום לאלתר, וישא"ק! (יפה שעה אחת קודם, למי שמתעניין)

דרגורן

New member
הסבר:

המד"ר או המפלצת הדו-ראשית היא/הן מנהלות הפורום שלנו: הייזל, ובוג´י! וכוונתי הייתה ללחוץ על "הודעת המנהל/ת/מד"ר" (אנו נתקן את זה במהרה) בשביל למנוע ממך אי נעימות או
. ולנו זה יחסוך את זריקות ה-
אובדן ה-
, מחסור בשעות
ובכלל
אותנו (הכוונה היתה ל"ידליק אותנו"). פשוט הראש הימני של המד"ר (הייזל) ואנשים שונים בפורום מקבלים עוויתות במקרים מסוימים....... ברוכה הבאה! (ושלא תגידי שלא הוזהרת
)

למעלה