שלום לכולם

shabaz

New member
שלום לכולם

אני חדש פה ואני פשוט לא מצליח לקבל חלום צלול למישהו יש עצה בשבילי? שבז

ליטן א

New member
הלינק לאתר של אלון ברמן

נמצא בתחתית העמוד... חוץ מזה, תן קצת יותר פרטים.. מה ניסית עד עכשיו???

shabaz

New member
בינתיים...

אני כותב כל בוקר את החלומות שלי ביומן (אני מצליח לזכור עד 5 חלומות, זה הרבה או קצת?) וכל פעם שאני שותה משהו אני עושה בדיקת מציאות (מסתכל על השעון, שואל את עצמי אם יכול להיות שאני בחלום וכו´) יש לכם עוד עצות שיכולות לעזור לי? למשל ראיתי פה משהו שנקרא wild מה זה בדיוק? שבז

ליטן א

New member
5 חלומות ללילה???

זה המון!!! בהתחשב בעובדה שאדם רגיל חולם בין 6 ל8 חלומות ללילה, אתה ממש מצויין בקטע הזה.... אם תנסה את שיטת ה"יובש" מהאתר של אלון, אז יש סיכוי טוב שתצליח לחלום חלום צלול.... כלומר, תתעורר לאחר 5-6 שעות, תסתובב בבית, תקרא חומר על חלומות צלולים וכ´ו, ואל תשתה כלום במהלך השעה הזאת. רצוי אפילו שתוכל קורט מלח, בשביל להגביר את תחושת הצמא אצלך. תחזור לישון ותעשה את בדיקת המציאות בזמן שתשתה (בחלום...) לגבי WILD - זאת שיטה שאתה הולך לישון, בזמן שהמודעות שלך "ערה" לגמרי, כלומר - אתה הולך לישון ועד לשניה האחרונה אתה מודע לעצמך... בשיטה כזאת, תנסה להחזיק את המודעות שלך ערה - כמו למשל ספירת כבשים או דברים כאלו.... ליותר פרטים, גש לאתר של אלון (אם לא הסתערת עליו עד עכשיו, זה מומלץ..) http://lucid.up.co.il

כמה הערות לליטן

היי ליטן ! לדעתי אתה טיפה טועה, לפי מיטב ידיעתי אדם ממוצע חולם ויכול לחלום יותר מ 6-8 חלומות ללילה, אני חושב שהתכוונת להגיד שלאדם ממוצע יש 8-6 מחזורי חלימה בלילה ( אשר הולכים ומתארכים ככל שאתה ישן יותר עד שאחרי 7-8 שינה הם מגיעים לשעת חלימה מלאה ) אך בכל מחזור כזה יכולים להתרחש מספר חלומות, לא דווקא חלום אחד בכל מחזור. בקשר לשיטת ה"יובש" אז אצלי לפחות באתר קראתי לה "שיטת הצמא" ( הרצון לשתות ) , ולפי השיטה הזאת מומלץ ללכת לישון צמאים כבר בהתחלה, לא רק בשעה שבה מתעוררים ( כלומר עוד לפני 6-5 שעות השינה ), וכמו שאמרת מומלץ לפני שאתה חוזר שוב לישון ( אחרי השעה שבה היית ער ) לאכול איזה מאכל מלוח ( בורקסים לדוגמה ) או משהו מתוק ( לדוגמה שוקולד ) כדי להגביר את תחושת הצמא ולהגביר את הסיכוי שתשתה בזמן החלום. בקשר לשיטת ה - WILD אני אישית לא אוהב את שיטת הספירה, זו שיטה מעצבנת, אני מעדיף פשוט לחזור על איזה משפט בראש ( לדוגמה "עכשיו יהיה לי חלום צלול !!" ) או להתרכז בנשימות שלי או בתיקתוק של שעון שנמצא לידי. דבר אחרון חביב, הייתי מעדיף שיכנסו לאתר שלי דרך הכתובת המקורית ולא דרך כתובות הקיצור למיניהן, ( אם מכניסים את כתובת האתר ל"מועדפים" אז אין שום סיבה לזכור את הכתובת בעל-פה, חוץ מזה כל אתר חיפוש ישראלי שתחפש בו "חלומות צלולים" יביא אותך לאתר שלי ככה שזו באמת לא בעיה להגיע אליו )רשמתי כאן בתחתית ההודעה קישור עם הכתובת המקורית ללא הקיצורים. ביי ביי ותודה !
אלון

ליטן א

New member
../images/Emo32.gif כנס שניה...

למה אתה לא רוצה שיכנסו אליך דרך הכתובת המקוצרת???

ואוו איזה פחד ../images/Emo5.gif טוב אני אכנס ...

הא ...
רק רצית לשאול אותי משהו ... אז ככה אני מעדיף שלא יכנסו מהכתובת המקוצרת כי זה מקפיץ את החלון המעצבן הזה עם הפירסומת כל פעם שניכנסים לאתר , הכניסה לאתר איטית יותר כי המעבר לאתר שלי הוא לא ישיר אלא בצורה עקיפה דרך הסרבר שיוצר את הקישור הזה, וזה גם קיצור דרך שלא אני יצרתי אותו ואין לי שליטה עליו, אני לא אוהב דברים כאלה. חוץ מזה אולי בסוף Variaty יחליט בכל זאת כן להשתמש גם בקיצור דרך הזה בשביל האתר שהוא בונה עכשיו ואז הדבר עלול לגרום לביבלול אצל מי שמכיר את האתר שלי בכתובת הזאת המקוצרת. אז כדי למינוע את כל הבלאגן הזה הכי פשוט זה להכניס ל"מועדפים" את הכתובת המקורית של האתר, אין שום צורך בקיצורים כי לא צריך היום ליזכור כתובות בעל-פה, בשביל זה יצרו "מועדפים". בייייייייייייייייייייייייייייי ( אוף אני לא מצליח להוסיף פרצוף מחייך )

shabaz

New member
בינתיים...

אני כותב כל בוקר את החלומות שלי ביומן (אני מצליח לזכור עד 5 חלומות, זה הרבה או קצת?) וכל פעם שאני שותה משהו אני עושה בדיקת מציאות (מסתכל על השעון, שואל את עצמי אם יכול להיות שאני בחלום וכו´) יש לכם עוד עצות שיכולות לעזור לי? למשל ראיתי פה משהו שנקרא wild מה זה בדיוק? שבז

למעלה