שלום לכולם! אני סבסטיאנו (שם אמצעי), גר בטוקיו, יפן! מקווה להשתלב בפורום :)
א אMור New member 14/9/05 #2 תשתלב חופשי WELCOME תרגיש חופשי לספר על מעלליך ומעללי היפנים, על התנגשות (או השתלבות) בין התרבויות וכמובן - תמונות וארועים מצחיקים יתקבלו בברכה... יש כאן כמה קוניצ'ואות...
תשתלב חופשי WELCOME תרגיש חופשי לספר על מעלליך ומעללי היפנים, על התנגשות (או השתלבות) בין התרבויות וכמובן - תמונות וארועים מצחיקים יתקבלו בברכה... יש כאן כמה קוניצ'ואות...
R Ryo New member 14/9/05 #4 שלום שלום! אני מת להגיע לקיושו!! יופי של מקום (לפחות מתמונות וסיפורים של חברים יפנים שבמקור הם מקיושו [קאגושימה, מיאזאקי]).
שלום שלום! אני מת להגיע לקיושו!! יופי של מקום (לפחות מתמונות וסיפורים של חברים יפנים שבמקור הם מקיושו [קאגושימה, מיאזאקי]).
R ryurach New member 14/9/05 #5 ושוב שלום רחלי מיפן, chiba, ליד טוקיו מה שלומף ryo? מזל טוב לכולם על הפורום החדש
R Ryo New member 14/9/05 #6 שלום שלום רחלי! מה שלומך את? אצלי כרגיל.. אומרים שהיום זה היום החם האחרון השנה! אוףף.. אני ממש מקווה!
שלום שלום רחלי! מה שלומך את? אצלי כרגיל.. אומרים שהיום זה היום החם האחרון השנה! אוףף.. אני ממש מקווה!
T takano New member 15/9/05 #7 שלום ריו אתה מוזמן בחום אני עברתי לקיושו מהונשו רק לאחרונה רק תגיע אני אדאג לאירוח.
R Ryo New member 16/9/05 #9 תודה! מה שלומך? איזה כיף... מזג אוויר כמעט נורמאלי במחוזותינו (הנורמאלי יגיע רק בינואר! )
M Manty New member 16/9/05 #10 ???Are you crazy January? The weather is great right now, so, obviously, I am doing well Where in Tokyo are you?
???Are you crazy January? The weather is great right now, so, obviously, I am doing well Where in Tokyo are you?
R Ryo New member 16/9/05 #11 tov. i am a winter kind of person I live in Kagurazaka in Tokyo. Shinjuku-ku. how about you in Yokohama?
tov. i am a winter kind of person I live in Kagurazaka in Tokyo. Shinjuku-ku. how about you in Yokohama?