שלום לכולם

שלומות לכם

שאלה לי אליכם... הביאו לי דיסקמן של סוני מתנה מארה"ב,בערכה כלולה התוכנה של ATRAC3PLUS. התקנתי את התוכנה,העלתי שירים ועכשיו ע"מ להוריד אותם לדיסק אחד אני צריכה "דיסק מיוחד כזה"
המכיל 500 שירים. השאלה שלי היא איך קוראים לדיסק הזה???איפה אני יכולה לקנות אותו וכמה הוא עולה?? סילחו לי על הבורות בעניין..פעם ראשונה שאני מתעסקת עם זה
 

יאיר B

New member
דיסק מיוחד?

לא יודע על דיסק מיוחד. אולי CDRW, אבל אני לא חושב שזה הכרחי. בעיקרון: הפורמט של סוני הוא פורמט ייחודי להם, אבל מתנהג כמו MP3 רגיל. כלומר: ניתן לצרוב את השירים שהמרת לדיסק רגיל ולנגן בדיסקמן. אפשר לקבל דגם של דיסקמן או את המקום שבו קראת על זה? זה יכול לתת כיון אם יש שם משהו מיוחד.
 
דיסק רגיל?

דיסק רגיל יכול להכיל 500 שירים?
אפשר לקבל פרטים לגבי ה- CDRW? הדגם הוא D-NE326CK
 

gt-master

New member
מערכת הפעלה??

התכוונת תכנה. אחרי שהמרת את הדיסקים שלך (AUDIO CD-כאלה שקונים עם מוסיקה) והם נמצאים בסיפרייה של התכנה (על המחשב),את מכניסה לצורב מדיה ריקה רגילה לחלוטין, ומפעילה בתכנה את האופציה של הצריבה 0בטח את צריכה לבחור מהספרייה שהמרת מוסיקה עד שהתכנה תגיד לך מספיק). דיסק רגיל יכול להכיל 500 שירים אבל תלוי איך המרת. בהגדרות של ההמרה בתכנה אפשר לבחור איכות,אם בחרת ATRAC3PLUS 64KBPS אז יכנס המון,עדיף לבחור באיכות יותר גבוהה כמו 256 הוא מה שיש שם ואז יכנס אומנם כ 150 שירים אבל באיכות מעולה.
 
תודה רבה לך:)

אז אתה אומר שאני צריכה לקנות דיסק ריק ופשוט ועליו אני צורבת את המוזיקה... לא יודעת למה...אבל חשבתי שיש דיסקים מיוחדים ל- MP3 ול- ATRAC3PLUS /-: בכל אופן, שוב תודה!
 
שלום לכולם

שאלה לי אליכם... לא מזמן קיבלתי דיסקמן של סוני הכולל מערכת הפעלה של תוכנת ה- ATRAC3PLUS התקנתי אותה במחשב והעלתי לתוכה דיסקים.שאלתי היא לאיזה דיסק אני אמורה להוריד את המוזיקה..ע"פ הבנתי,מדובר בדיסק אחד שיכול להכיל 500 שירים... אז איך קוראים לדיסק המדובר? איפה קונים אותו וכמה הוא עולה? סילחו לי על בורותי בנושא
פעם ראשונה שיוצא לי להתעסק עם זה..
 
לא

סתם דיסקמן:) אתה מקבל יחד איתו צ'יפור של התוכנה הזו...בגלל שהוא נורא יקר כנראה או שסתם סוני רוצה לקדם עוד מוצר שלה... /-:
 
למעלה