שלום לכולם

talitook

New member
שלום לכולם

אני חדשה! קוראים לי טל, אני בת 13 מת"א וזהו... אני לא מומחית בענייני קלי (אם אפשר להגיד את זה ככה) אבל סתם חשבתי שיהייה נחמד להצטרף וללמוד עליה עוד דברים
יש לי רק דיסק אחד של קלי (thankful). אז אם כבר פתחתי הודעה, איזה שירים יש בדיסק השני שלה, ואיך קוראים לו???

talitook

New member
אז אם כבר...../images/Emo3.gif

איפה אפשר להשיג אותו (באזור ת"א) במחיר לא יותר מדי יקר?

ליאוריש

New member
אני חושב שאם תיכנסי לכל חנות בת"א

תמצאי את האלבום במחיר 59 טאוור זה 59 כי הוא במבצע אלבומים להיטים אני יכול להמליץ לך על מוזיקה נטו בלונדון מיניסטור שראיתי ב-55 ש"ח ויש עוד מקומות המחיר הוא טוב.

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif../images/Emo153.gif

היי טל אני הילה,בת 15 מהצפון אני קצת מומחית בענייני קלי אז תשאלי את הילדים הנחמדים האחרים פה בפורום היפה והמהמם שלנו...
אז ברוכה הבאה והשתלבות נעימה ומבורכת

Danielle b3

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

וואו, כמה חדשים
חח
, אני דניאל
השתלבות נעימה

שלום טל../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני הדר בת 15 [ביום שני
] מהרצליה
אממ...אלו כל השירים שיש בדיסק השני-Breakaway: 1. Breakaway 2. Since U Been Gone 3. Behind These Hazel Eyes 4. Because Of You 5. Gone 6. Addicted 7. Where Is Your Heart 8. Walk Away 9. You Found Me 10. I Hate Myself For Losing You 11. Hear Me 12. (Beautiful Disaster (Live דיסק ממש מומלץ
תהני פה

RoRiL

New member
יום שני../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב לך מאמי

mickeytom23

New member
ברוך הבאא...

חח גמני חדש בעצמי... ובקשר לשירים שיש בדיסק השניי... Breakaway Since U Been Gone Behind These Hazel Eyes Because Of You Gone Addicted Where Is Your Heart Walk Away You Found Me I Hate Myself For Losing you Hear Me Beautiful Disaste שהוא נמצא גם בדיסק הראשון אבל פה הוא מתוך הופעה חיה ובגירסא די שונה יותר יפה לדעתיי...

timtamtum1

New member
שלום טל../images/Emo13.gif,

אני תמיר השתלבות נעימה
אם יש לך רק דיסק אחד אז תקני את השני גם

talitook

New member
לא קוראים לי טל!!!!

קוראים לי טלי... בטח לא נלחץ לי הי' או משו...
ותודה רבה לכולם

למעלה