שלום לכולם!

CraP BaG

New member
שלום לכולם!

אני טס ב26.10 לפולין בחברת הטיסה לוט הפולנית, רציתי לדעת איך היא?

אני טסתי לוט

היא בסדר גמור, האוכל קצת מגעיל אבל זה לא מה שמשנה שנוסעים לפולין העיקר שמבינים שנוסעים. סה"כ היא חברה בסדר גמור..............

shklar1

New member
סה"כ חברה לא רעה....

אוכל סביר, דיילות אדיבות (אומנם לא מבינות כל כך אנגלית אבל מילא...) ובכלל רוב הטיסה בכלל תהיו עם חברים שלכם, לא יהיה לכם משעמם - זה בטוח. זאת לא עוד טיסה עם המשפחה.

לוט הרבה יותר טובה מארקיע

גם ברמת המטוסים - ארקיע מטיסה במטוסי 757 ישנים וצרים לעומת המטוסים הרחבים של לוט. הדיילות הרבה יותר אדיבות ומנומסות, גם שמדובר בטיסה של תלמידים. חזרנו השבוע בארקיע והשירות היה גרוע מאוד. בגלל המעבר היחיד במטוס תקעה "עגלת הדיוטי פרי" המיותרת את המעבר במטוס לשעה וחצי. הדיילות לא מחמיצות רגע אחד לקטר על כך שהתלמידים כל הזמן עומדים במטוס ומפריעים להן לעבוד. בעבר טסתי עם לוט ארבע פעמים ולא נתקלתי ביחס כזה.

ohadn747

New member
לא לימדו אותך לא להגיד שטויות?

ארקיע שולחת את ה757-300 שזהו הסוג החדש ביותר של ה757 (הוא יצא לאור בשנת 98) ולוט שולחת את ה737-300 שלהם... (יוצר בשנת 73) שד"א 737 הוא הרבה יותר קטן מ757 (שלא נדבר עם 757-300 שזאתי הגרסא הארוכה ביותר של ה757), אז לפני שאתה מדבר שטויות תבדוק את עצמך

Old Cat

New member
לא לימדו אותך קצת נימוסים?

לפני שאתה כותב למד איך לכתוב, חוצפן.

ohadn747

New member
אני טרול?! יאי ../images/Emo3.gif

תמיד חלמתי להיות טרול חוצפן, אייש.. הנוער של היום, חוצפן

ישרון

New member
כולה טיסה של ארבע שעות בקושי

וזה מה שמשנה לכם? איזו חברת תעופה ואיזה מטוס? הסוכנות היהודית ערכה מסע שואה לילדים יהודיים מקוקז הם נסעו לורשה ברכבת במשך 48 שעות.אז מה הקטע שלכם? המרחק מטשקנט לוורשה לא קצר מאשר תל אביב ורשה .

למעלה