שלום לכולם ,

blondinit3

New member
שלום לכולם ,

קוראים לי קרן ואני בת 12 (כמעט 13)ולפני כ-4 ימים רופאים גילו שיש לי "סרטן העור" זה בגלל שנולדתי עם נקודת חן ברגל ועם הזמן היא גדלה , הוריי לקחו אותי לרופא ועשו לי כל מיני בדיקות מוזרות וגם כואבות , ויש לי סרטן , אין לי שמץ של מושג איך להתמודד עם זה , אני לא רוצה למות , ואני נורא מפחדת , אז החלטתי לגשת לפורמים בנושא ואולי לקבל קצת תמיכה .

מיליתו

New member
קרן יקרה

הנושא שאת מדברת עליו מאוד קשה ומאוד מורכב. אני לא יודעת בדיוק מה יש לך, ומה אמרו הרופאים לך ולהוריך. האם היית עם ההורים כשקיבלתם את תוצאות הבדיקות? מי הרופא/ה שמטפל/ת בך? אני מניחה שאת מטופלת במחלקת ילדים. אני לא חושבת שאת הולכת למות כל כך מהר. אני חושבת שבקרוב מאוד תתברר לך תוכנית טיפולים מוגדרת. יש הרבה אפשרויות לטפל בסרטן. את מוזמנת לתת קצת יותר פרטים, ואשמח לעזור לך. אני חליתי בסרטן לראשונה בגיל 13 (כמעט 14), לא הרבה יותר מבוגרת ממך. עכשיו אני בת 26.

נמלולה

New member
שלום חמודה

את נשמעת מאוד בוגרת, וכותבת מאוד יפה. אם כך הוא הדבר אז אני יכולה לומר לך שזה באמת נשמע מפחיד בהתחלה, כי לא יודעים בדיוק מה יהיה ומה צריך לעשות... אבל יש לך הורים שיעזרו לך, ולאט לאט הדברים יתבהרו, רק שתדעי לא מתים כל כך מהר מסרטן, זה רק נשמע ככה... תנסי לשאול את כל השאלות שיש לך כדי שתדעי ותהיי בטוחה, וחוץ מזה תחייכי קצת זה יעזור לך ולכל מי שמסביבך. תמיד את יכולה לפנות אלינו, יש פה חבורה של אנשים שאכפת להם... באמת!

yiska11

New member
היי מתוקה ,

זה נשמע די מפחיד כשאומרים כשיש לך סרטן , אבל תדעי לך שמחלימים מסרטן (לא מתים כ"כ מהר). באיזה בית חולים עשית את הבדיקות ? את מוזמנת כמו שאמרו פה לכתוב את כל מה שאת מרגישה וחושבת.גם אם את עצובה וכואב לך

למעלה