שלום לכולם

שלום לכולם

קודם כל אני חייבת להגיד שעשיתם את חיי קשים יותר מאז שניכנסתי פה לפורום (פעם ראשונה..
) לפני שבוע החלטתי שאני רוצה לקנות נגן MP3. זה לא היה ניראה לי עיניין כזה מסובך. ניכנסתי לזאפ, ובדקתי כל מיני מכשירים. חיפשתי מכשיר 256MB בסביבות ה150-200 שקל, עם איכות סאונד חזקה. לא דרישות יותר מידי גבוהות, נכון?
לפני שהחלטתי על מכשיר, ניכנסתי פה לפורום, וקראתי את כל המאמרים, ורק הסתבכתי יותר. אז בבקשה תעזרו ותמליצו לי..! בבקשה.. אני כבר נואשת
אני אישית חשבתי על המכשיר הזה. אבל עכשיו אני כבר לא בטוחה... תעזרו לי.... אני אשמח לכל תגובה! תודה. ורד.

weird dust

New member
קלובין לא ממש מומלצים

כמו שכבר כתבתי היום המחיר שלהם נמוך מידי והעיצוב קצת מושאל מכל מיני חברות אחרות.

הוא לא מומלץ

בגלל מה בידיוק? רק העיצוב זה הבעיה? איך איכות הסאונד? על אלו חברות / מכשירים אתה כן ממליץ? תודה על ההתייחסות. ורד.

בקיצור זה כעין ג`נרי

לא שווה את ה150-200 שתוציאי עליו... חבל על כספך הדל שבטח עבדת עליו קשה שילך לשווא ולריק,רוצה נגן של hemilton?ג€

hemilton זה חברה טובה?

אני מבינה שכמו כל מכשיר, גם כאן עדיף לקנות מכשיר של חברה ידועה.. איזה חברות הם ידועות וטובות?

weird dust

New member
במקרה ומחפשים משהו זול

יש את השורה האדומה למעלה. זה הכי טוב לדעתי בקטע הזה.

קראתי אותו כבר

אבל הקטע מסביר למה לא לקנות משהו זול. אני כן מחפשת משהו זול, אבל פשוט לא משהו דפוק, שחבל שאני אבזבז את מיטב כספי עליו... תודה. ורד.

weird dust

New member
500-600 שקל זה לא יקר

זה אולי 200 שקל יותר מהנגנים הללו אבל הוא מבטיח יותר מהבחינה שיש לו שם ויבואן. אם רוצים משהו זול קני משהו זול, אבל אל תחפשי צידוק. זה יפה שאנשים מגיעים לכאן מחפשים צידוק למה לקנות משהו זול ולא מבינים שזה לא תמיד טוב. להשקיע עוד 200 שקל זה לא הרבה ואפשר לקבל יותר. הכתבה שהתפרסמה על נגנים זולים בוואי נט מדברת על אמריקה ושם השוק והחברות שונות לגמרי. ואם תשימי לב זה בערך אותו המחיר של סאן דיסק או כמה דומות שנחשבות טובות יחסית. (או מה נקרא ממוצע +)

הבנתי, תודה. דבר נוסף../images/Emo26.gif

מישהו יכול למנות שמות של חברות ידועות? לא צריך להיות משהו מעולה, אלא בינוני, בינוני פלוס.. תודה!

weird dust

New member
יש כל מיני

יש זולות כמו סאןדיסק, שאריות של קריאייטיב. יותר יקרות כמו אייריבר, אייאודיו, קריאייטיב חדש יותר. זה בערך מה אני אוהב וממליץ. יש גם סטורמבלו, סאפה ועוד כמה.

למעלה